PARFIMO ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ E-SHOP

Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο που ανακάλυψα το e-shop, Parfimo.gr δεν υπάρχει περίπτωση μια φορά τον μήνα να μην κάνω μια καινούργια παραγγελία και αυτό συμβαίνει επειδή διαθέτει μια μεγάλη συλλογή από προϊόντα και μπορώ να επιλέξω ανάμεσα σε μεγάλα αλλά και μικρότερα brands αλλά και κάποια ιδιαιτέρα προϊόντα που τα βρίσκω σε προσφορές και πολύ καλές τιμές. 






Φυσικά ότι έγινα πιστή στο συγκεκριμένο e-shop παίζουν σημαντικό ρόλο, η ευκολία στο να κάνω την παραγγελία μου ακόμη και από το κινητό, η καλή εξυπηρέτηση, έρχονται στη πόρτα μου πολύ γρήγορα (3-5 ημέρες) και με ασφάλεια, παρότι  η αποστολή τους γίνεται από την Τσεχία. Επίσης τα προϊόντα είναι αυθεντικά και οι συσκευασίες τους τηρούν όλες τις προδιαγραφές.

Αυτό το μήνα η παραγγελία μου περιείχε προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος που αγαπάω και χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά χρόνια τώρα.




Ένα σαμπουάν, που πολλές από εμάς χρησιμοποιούμε μόνο το καλοκαίρι, το KÉRASTASE SOLEIL NOURISHING AFTER-SUN στο δικό μου ράφι υπάρχει όλο τον χρόνο. 
Είναι από την σειρά SOLEIL της kerastase, φροντίζει τα βαμμένα μαλλιά μου, αναδεικνύει το χρώμα τους, τα θρέφει και τα κάνει πιο απαλά, είναι από τα αγαπημένα μου. Όταν το βρίσκω σε προσφορά πάντα το παραγγέλνω και ευτυχώς η parfimo.gr έχει τις καλύτερες προσφορές στα προϊόντα της πολλές φορές το χρόνο. Από 31,35 ευρώ αρχική τιμή, το πλήρωσα μόνο 15,70 ευρώ, το πήρα δηλαδή με έκπτωση 50%. H Kerastase είναι ένα  luxury brandγια την περιποίηση των μαλλιών και θα ήθελα να έχω για να χρησιμοποιώ πολλά από τα προϊόντα της. 




Επειδή τον τελευταίο καιρό λόγω στρες μου πέφτουν αρκετά μαλλιά πήρα να δοκιμάσω ένα οικονομικό σαμπουάν, μόνο με 1,65 ευρώ το DOVE NUTRITIVE SOLUTIONS HAIR FALL RESCUE, πρόκειται για ένα σαμπουάν για την ενίσχυση της αραίωσης των μαλλιών για γυναίκες, σε συσκευασία 250 ml. Θα το δοκιμάσω και θα σας πω αποτελέσματα σε επόμενο post.

Τέλος η παραγγελία μου περιείχε ένα αφρόλουτρο με πίλινγκ, το DOVE GENTLE EXFOLIATING για την περιποίηση της επιδερμίδας του σώματος, που απομακρύνει απαλά τα νεκρά κύτταρα και δείχνει το δέρμα λείο, απαλό, και υγιές. H συσκευασία του είναι 500ml και η τιμή του στα 2,55 ευρώ/

Για ακόμη μια φορά έμεινα ικανοποιημένη από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του Parfimo.gr και σας προτείνω να κάνετε μια περιήγηση στο e-shop να βρείτε προϊόντα και προσφορές που σας ταιριάζουν.
Προσωπικά έχω εντοπίσει ήδη νέες προσφορές και προϊόντα για την επόμενη παραγγελία μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard