REVIEW ΓΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ DERMOGEN COSMETICS

Γεια σας είμαι η Κατερίνα, τον τελευταίο καιρό χρησιμοποίησα τρία προϊόντα που έστειλε η DERMOGENCOSMETICS στην αγαπημένη μας Mary από το BEAUTY DAYS BY MARY. Η Mary με επέλεξε να τα δοκιμάσω, αφού ταίριαζαν απόλυτα στο προφίλ μου (Τα προϊόντα ήταν για ηλικίες 30+) και έτσι  ήρθαν στα χέρια μου, την στιγμή μάλιστα που αναζητούσα κρέμα ημέρας.

3 προϊόντα που μετά από δοκιμές ενός ολοκλήρου μήνα έχουν πάρει την πρώτη θέση στο ράφι για την περιποίηση της επιδερμίδας του προσώπου μου καθημερινά και  τώρα πια μπορώ να σας προτρέψω να τα δοκιμάσετε και εσείς, αφού τα αποτελέσματα τους σε εμένα, ήταν εκπληκτικά. 



 24H DESTRESS BEAUTY FACE CREAM (EMR & BLUE LIGHT PROTECTION), μια 24ωρη κρέμα προσώπου σε βάζο συσκευασίας 60ml, με έλαιο κάνναβης & σύμπλεγμα γλυκογόνου που στοχεύει στην προστασία της επιδερμίδας από το οξειδωτικό στρες και την πρόωρη γήρανση που προκαλεί η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και το μπλε φως κατά την έκθεση στις οθόνες των κινητών και των ηλ/κων υπολογιστών. Ο συνδυασμός από φυσικό βιοσακχαρίτη με προβιταμίνη Β5 προσφέρει βαθιά, διαρκή ενυδάτωση και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Η κρέμα περιέχει έλαιο κάνναβης, από τα πιο πλήρη φυτικά έλαια σε αναλογία βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων.  Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα και ενυδατώνει άμεσα σε βάθος. Ως φυσικό αντιοξειδωτικό, δρα κατά των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών, ενώ με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη ιδιότητα βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής και στα σπυράκια που βγάζουμε από την ολοήμερη χρήση της μάσκας. Το έλαιο κάνναβης (Cannabis sativa) είναι υπέρ πλούσια πηγή σε αντιοξειδωτικά, καροτίνης, πρωτεΐνες και επιπλέον, περιέχει 21 αμινοξέα και είναι πλούσιο σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Αυτά είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός υγειούς και νεανικού δέρματος.  Επίσης η υψηλή περιεκτικότητα του Ωμέγα 6 βοηθά στη βαθιά αναζωογόνηση των κυττάρων, μια διαδικασία που καθυστερεί σημαντικά τα σημάδια γήρατος, δίνοντας λάμψη στο δέρμα. Το έλαιο κάνναβης είναι ιδανικό για σύσφιξη. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας του φυσική λάμψη και σφριγηλότητα. Τέλος, περιέχει Βιταμίνη Α, η οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη νέων κυττάρων.

Άλλο συστατικά της είναι η Προβιταμίνη Β5  που ενυδατώνει και παράλληλα διεγείρει την αναγέννηση του δέρματος αλλά και το υαλουρονικό οξύ, ένας πολυσακχαρίτης που βρίσκεται φυσιολογικά στον οργανισμό μας. Είναι στην ουσία ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που συμβάλλει στην ενυδάτωση και την αντοχή του, παίζει ρόλο στην ανάπλαση και την επούλωσή του, μεταφέρει πρωτεΐνες και δίνει στην επιδερμίδα την υγιή της όψη. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι διαθέτει την ιδιότητα να έλκει έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό, παίζοντας έτσι σημαντικό ρόλο στην διατήρηση των πολύτιμων επιπέδων υδάτωσης.

Απευθύνεται σε ηλικίες 30+ όπως σας είπα και πιο πάνω, αν και πλησιάζω τώρα τα 30 μου ταιριάξανε τέλεια.




Το δεύτερο είναι το 24H DESTRESS BEAUTY FACE SERUM (BLUE LIGHT PROTECTION) δηλαδή ένας Ορός προσώπου  σε συσκευασία των 30ml, περιέχει έλαιο κάνναβης, εκχύλισμα από μαύρο τσάι και θαλάσσιο γλυκογόνο που προστατεύει την επιδερμίδα από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί η έκθεση στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και το μπλε φως από τις οθόνες των κινητών και των ηλ/κών υπολογιστών. Προλαμβάνει το σχηματισμό ελεύθερων ριζών και βελτιώνει την όψη και τη φωτεινότητα της επιδερμίδας.

Το έλαιο κάνναβης που περιέχει, είναι από τα πιο πλήρη φυτικά έλαια σε αναλογία βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων.  Απορροφάται γρήγορα και εύκολα από το δέρμα και ενυδατώνει άμεσα σε βάθος. Ως φυσικό αντιοξειδωτικό, δρα κατά των ρυτίδων και των λεπτώνγραμμών, ενώ με την ισχυρή αντιφλεγμονώδη ιδιότητα βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής. Το έλαιο κάνναβης (Cannabis sativa) είναι υπέρ πλούσια πηγή σε αντιοξειδωτικά, καροτίνης,  πρωτεΐνες και επιπλέον, περιέχει 21 αμινοξέα και είναι πλούσιο σε Ωμέγα-3 και Ωμέγα-6 λιπαρά οξέα. Αυτά είναι απαραίτητα για τη διατήρηση ενός υγειούς και νεανικού δέρματος.  Επίσης η υψηλή περιεκτικότητα του Ωμέγα 6 βοηθά στη βαθιά αναζωογόνηση των κυττάρων, μια διαδικασία που καθυστερεί σημαντικά τα σημάδια γήρατος, δίνοντας λάμψη στο δέρμα. Το έλαιο κάνναβης είναι ιδανικό για σύσφιξη. Βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος, χαρίζοντας του φυσική λάμψη και σφριγηλότητα. Τέλος, περιέχει Βιταμίνη Α, η οποία είναι απαραίτητα για την ανάπτυξη νέων κυττάρων. Το Μαύρο τσαι που περιέχει εκτός από τα διάφορα οφέλη για την υγεία, το μαύρο τσάι θεωρείται επίσης καλό για το δέρμα. Είναι πλούσιο σε βιταμίνες Β2, C και Ε, Μέταλλα όπως μαγνήσιο, κάλιο και ψευδάργυρο καθώς και πολυφαινόλες και τανίνες. Έτσι, η θρεπτική αξία του το καθιστά ευεργετικό για το δέρμα με πολλούς τρόπους. Το μαύρο τσάι βοηθά επίσης στη μείωση των ρυτίδων και την πρόληψη της πρόωρης γήρανση καθώς και στην θεραπεία της ακμής. Οι πολυφαινόλες και οι τανίνες που υπάρχουν στο μαύρο τσάι επιταχύνουν τη διαδικασία ανάπλασης του δέρματος και προστατεύουν το δέρμα σας από τις βλαβερές επιπτώσεις του περιβάλλοντος.

Απαραίτητο και στον ορό το υαλουρονικό οξύ, ένας πολυσακχαρίτης που βρίσκεται φυσιολογικά στον οργανισμό μας. Είναι στην ουσία ένα φυσικό συστατικό του δέρματος που συμβάλλει στην ενυδάτωση και την αντοχή του, παίζει ρόλο στην ανάπλαση και την επούλωσή του, μεταφέρει πρωτεΐνες και δίνει στην επιδερμίδα την υγιή της όψη. Το πιο εντυπωσιακό από όλα είναι ότι διαθέτει την ιδιότητα να έλκει έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό, παίζοντας έτσι σημαντικό ρόλο στην διατήρηση των πολύτιμων επιπέδων υδάτωσης.

Τα παραπάνω προϊόντα απευθύνονται σε γυναίκες ηλικίας 30+ όπως σας είπα και πιο πάνω, αν και πλησιάζω τώρα τα 30 μου ταιριάξανε τέλεια.

Φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να εφαρμόσεις τον ορό και την κρέμα προσώπου αν πριν δεν καθαρίσεις καλά το πρόσωπό σου. Είναι κανόνας βασικός και απαραίτητος και πρέπει να τον τηρούμε αυστηρά και να μην βαριόμαστε τον καθαρισμό της επιδερμίδας μας, πρωί και βράδυ!




Έτσι δοκίμασα το MICELLAR WATER, ένα Καθαριστικό νερό προσώπου ( 200ml) με ενεργά δραστικά συστατικά που σχηματίζουν μικροσκοπικά σφαιρίδια «μικύλλια» τα οποία μαγνητίζουν και αφαιρούν ρύπους, μακιγιάζ και λιπαρότητα με ένα πέρασμα. Περιέχει εκχύλισμα από βαμβάκι και χαμομήλι που ενυδατώνουν, ανακουφίζουν από ερεθισμούς και απαλύνουν την επιδερμίδας Το εκχύλισμα από βαμβάκι είναι γνωστό για τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του. Ενυδατικό, ηρεμεί, αποσυμφορίζει, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας και βοηθά στη συνοχή των συνδέσμων της. Επίσης, έχει μαλακτικές και καταπραϋντικές ιδιότητες. Το εκχύλισμα από Χαμομήλι, αναζωογονεί την επιδερμίδα σε βάθος, ενώ το  χαμομήλι και τα  μικκύλια παγιδεύουν και αφαιρούν τους ρύπους από την επιφάνεια του δέρματος. Το χαμομήλι καθαρίζει εξαιρετικά το δέρμα, χαρίζοντας μια αίσθηση φρεσκάδας, απόλυτης καθαριότητας και φωτεινότητας. Τονώνει, ενυδατώνει και λειαίνει το δέρμα με μια απλή κίνηση


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ
Η Dermogen Cosmetics, μια Ελληνική εταιρεία, παράγει καλλυντικές σειρές που απευθύνονται στις ανάγκες των γυναικών κάθε ηλικίας. Διαθέτει υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στην Ελλάδα όπου  έμπειροι και εξειδικευμένοι χημικοί, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητα και αξιοπιστία των προϊόντων, πριν φθάσουν στα χέρια μας.

Τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα Dermogen καλύπτουν κάθε τύπο δέρματος και προσφέρουν στο δέρμα όλα τα απαραίτητα φυσικά στοιχεία για τη σωστή προστασία και την επαναδόμηση της επιδερμίδας με θεαματικά αποτελέσματα.

Έριξα μια ματιά στο  site της εταιρίας και ήδη αποφάσισα ποια θα είναι η επόμενη παραγγελία μου για την Άνοιξη που έρχεται και σας προτρέπω να μπείτε και εσείς να τα ανακαλύψετε και να βρείτε την σειρά που σας ταιριάζει.

(Με 💗 για το Beauty Days by Mary , Katerina)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard