FEMME FATALE ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ



Τα καινούργια μου προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών μου είναι από την εταιρία FEMME FATALE που μπορεί να μετράει 20 ζωής από την ίδρυση της στο χώρο των καλλυντικών, έχει όμως πιο παλιά ιστορία, από το 1979 αφού λειτουργούσε με άλλη επωνυμία. Σήμερα διατηρεί τέσσερα καταστήματα στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νίκαιας, του Κερατσινίου και του Πειραιά για την καλύτερη εξυπηρέτησή μας όπου το εξειδικευμένο προσωπικό σας περιμένει και είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει να επιλέξετε τα σωστά προϊόντα.

Στην δική μου περίπτωση αφού δεν βρίσκομαι κοντά στην Αθήνα, δούλεψε σωστά το e-shop της Femme Fatale και η τηλεφωνική μας επικοινωνία 2104945556 για την επιλογή των σωστών προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών μου.

Τους εξήγησα τον τύπο των μαλλιών μου τα προβλήματα και μου πρότειναν 3 προϊόντα από την σειρά Hipertin




Hipertin Linecure Σαμπουάν Ελέγχου της Λιπαρότητας σε συσκευασία 300ml, ένα σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για λιπαρά μαλλιά. Η σύνθεσή του είναι πλούσια σε εκχύλισμα σταφυλιού ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και εξισορροπεί τις δυσλειτουργίες του τριχωτού αφήνοντας το καθαρό από ακαθαρσίες. Με το πρώτο λούσιμο, αισθάνθηκα τα μαλλιά μου πιο καθαρά και το καλύτερο, οι ρίζες μου και μετά την δεύτερη ημέρα είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Τα μαλλιά μου έχουν λάμψη και εύχομαι να βρήκα το σαμπουάν που να μην χρειάζομαι κάθε ημέρα λούσιμο, ειδικά τώρα τον χειμώνα.



Το δεύτερο προϊόν που μου προτείναν για τις ξηρές και ταλαιπωρημένες άκρες των μαλλιών μου λόγω πολλών τεχνικών εργασιών, είναι η Hipertin Linecure Μάσκα Βαθιάς Αναδόμησης σε συσκευασία των 500ml
Χάρη στην επανορθωτική της δράση αφήνει τα μαλλιά απαλά, ενυδατωμένα και ευκολοχτένιστα. Η πλούσια σύνθεση της, με πρωτεΐνες κερατίνης ενυδατώνει και αναζωογονεί την τρίχα, το θαλάσσιο φυτό marine inula ενδυναμώνει τους δεσμούς των λιπιδίων της τρίχας και προσφέρει λάμψη και απαλότητα, η Oligogeline, σιλικόνη φυτικής προέλευσης έχει επανορθωτική δράση, το Θαλάσσιο Μετάξι δηλαδή υδρολυμένα εκχυλίσματα από θαλάσσιους σπόρους θρέφουν και ενυδατώνουν την τρίχα, ενδυναμώνοντας την δομή της και τέλος έχει αντηλιακά Φίλτρα που προστατεύουν από την υπεριώδη ακτινοβολία.

Οδηγίες Χρήσης των προϊόντων
Απλώστε το σαμπουάν σε βρεγμένα μαλλιά και κάντε ελαφρύ μασάζ, ξεβγάλτε το πρώτο χέρι καλά και επαναλάβετε την διαδικασία. Ξεβγάλετε πολύ καλά ώστε να φύγει όλος ο αφρός. Στα δικά μου μαλλιά δεν χρειάστηκε να επαναλάβω τρίτη φορά. Τα αισθάνθηκα πεντακάθαρα.

Μετά το λούσιμο αφού πάρουμε με μια πετσέτα, τα πολλά νερά βάζουμε την μάσκα και την αφήνουμε 5-20 λεπτά, ανάλογα με τον χρόνο που διαθέτουμε. Προσπαθώ να την αφήνω για 20 λεπτά τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για καλύτερη δράση και αποτελέσματα. Στην συνέχεια ξεπλένουμε με νερό.



Το τρίτο προϊόν το οποίο αγάπησα από τις πρώτες κιόλας εφαρμογές του, αφού μπορώ να το χρησιμοποιώ κάθε μέρα,  είναι το Hipertin Mineral Oil με Έλαιο Argan & Πολύτιμους Λίθους σε συσκευασία των 100ml 
Για αυτό το προϊόν τι να πρωτοπώ! Μόλις άνοιξα την συσκευασία έβαλα μια ελάχιστη ποσότητα στο χέρι μου, το κάνω πάντα αυτό! και το άπλωσα. Υπέροχο διακριτικό άρωμα πλημμύρισε τον χώρο και το δέρμα έγινε απαλό και μεταξένιο. Δεν άργησα να το χρησιμοποιήσω και στα μαλλιά μου για να καταλάβω τα οφέλη του. Το μίγμα από πολύτιμους λίθους (Διαμάντι, Τιρκουάζ, Μαργαριτάρι και Οπάλιο) σε συνδυασμό με τις γνωστές ιδιότητες των ελαίων Argan και Καμέλιας ανανεώνει την δομή της τρίχας, κάνοντας τα μαλλιά πιο δυνατά και αναζωογονεί τα λέπια της τρίχας ενώ παράλληλα δημιουργεί αντανακλάσεις όπως ένας καθρέπτης μεγιστοποιώντας το φως και την λάμψη των μαλλιών.

Το MINERAL OIL μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε ξηρά και ατίθασα μαλλιά αλλά και σε λεπτά μαλλιά χάρις στην “πτητικότητα” του. Από το προϊόν δεν χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα όταν το χρησιμοποιείται επειδή είναι παχύρευστο, Βάλτε μια μικρή ποσότητα στις παλάμες σας και απλώστε με τις άκρες των δακτύλων σας, σε βρεγμένα αλλά και σε στεγνά μαλλιά και το κυριότερο δεν χρειάζεται να ξεβγάζεται.

Τα προϊόντα της FEMME FATALE θα τα βρείτε στα φυσικά της καταστήματα που προανάφερα αλλά και στο e-shop ή μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνική παραγγελία. 
Κάντε κλικ στην FEMME FATALE για να δείτε τις προσφορές του μήνα, πολλές εκπτώσεις αλλά και επιλεγμένα προϊόντα που ταιριάζουν σ εσάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard