ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΑΠΟ DESENIO


AD - Ο Σεπτέμβριος μπήκε δυναμικά και για μένα είναι το ξεκίνημα για νέα πλάνα σε κάθε επίπεδο, σπίτι, ταξίδια, επαγγελματικά και προσωπικά σχέδια. Έτσι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ξεκίνησα με την αλλαγή διακόσμησης στο σπίτι. Σειρά φέτος είχε η κρεβατοκάμαρα, μια καλή ευκαιρία για αλλαγές στα κάδρα στους τοίχους με θέμα τα ταξίδια, που τόσο αγαπώ και μου έλλειψαν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ψάχνοντας, είδα πως η DESENIO έφτασε πλέον και στην Ελλάδα και έτσι με την πρώτη ευκαιρία μπήκα και ψάχνοντας στο site της, βρήκα όμορφα κάδρα και posters!



Φυσικά κεντρικό θέμα ο χάρτης του κόσμου, οι ήπειροι που θέλω να ταξιδέψω, και τα posters άλλαξε τις σκέψεις σου και φυσικά τα Όνειρα!!! Noμίζω ότι όταν θα πέφτω για ύπνο και το βλέμμα, πριν κλείσουν τα βλέφαρα μου πέφτει πάνω τους, θα με κάνει να ονειρεύομαι ότι πετάω και ταξιδεύω σε μαγικούς τόπους... Φυσικά και η zizel πήρε θέση και δεν σταματάει να κοιτάζει τον χάρτη. Λέτε να θέλει και αυτή ταξίδι?


Αν είσαι και εσύ είσαι από τους τύπους που το Φθινόπωρο ανανεώνεις το δωμάτιο σου, το σπίτι σου ολόκληρο, το γραφείο, τον επαγγελματικό σου χώρο ή θέλεις να κάνεις δώρα σε φίλους και συγγενείς, μπορείς να επιλέξεις κάδρα και posters κάνοντας τις αγορές σου από DESENIO.


Μάλιστα σου ετοιμάσαμε σε συνεργασία με το Desenio 25% έκπτωση στα poster !!!

Ισχύει ΜΟΝΟ για το διάστημα από τις 21 Σεπτεμβρίου και έως τις 23 Σεπτεμβρίου τα μεσάνυχτα.


Χρησιμοποίησε για τις αγορές σου, τον κωδικό BEAUTYDAYSBYMARY


Ο κωδικός δεν ισχύει για τις κορνίζες και για τα handpicked και εξατομικευμένα poster

Τα δικά μου posters που επέλεξα είναι τα εξής - world map, bring your dreams, change your thoughts και τα κάδρα μου  επέλεξα να είναι με  ξύλινη κορνίζα ανοιχτόχρωμη. 


Αλήθεια εσείς  τι θέμα πόστερ  θα επιλέγατε για τα κάδρα  σας?




#ad #desenio #deco #house #home #homedeco #greece #greekblogger #traveltheworld #worldmap #dreams #changeyourthoughts #posters
  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard