PAMPER YOUR SKIN- DALON COSMETICS


Το Καλοκαίρι δίνει σιγά σιγά την σκυτάλη στο Φθινόπωρο και εμείς αρχίζουμε να βρίσκουμε τους ρυθμούς μας. Το σώμα μας αναζητά την απαραίτητη περιποίηση μετά την καλοκαιρινή ταλαιπωρία από την θάλασσα και τον καυτό ήλιο. Προτεραιότητα μας πρέπει να είναι η απομάκρυνση των ρύπων και των νεκρών κυττάρων ώστε το δέρμα μας να ξαναβρεί την λάμψη, την ενυδάτωση και την φρεσκάδα του.



Απαραίτητοι σύμμαχοι, ένα καλό scrub και μια κρέμα σώματος από Dalon cosmetics.

Επέλεξα 4 προϊόντα της αγαπημένης εταιρίας Dalon cosmetics και μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι έμεινα ενθουσιασμένη τόσο για τα εκπληκτικά αποτελέσματα του scrub, αισθάνθηκα την επιδερμίδα μου καθαρή και λεία, όσο και για την ενυδάτωση και το  άρωμα που αφήνουν στην επιδερμίδα μου, οι κρέμες σώματος. 

Φροντίδα περιποίησης λοιπόν για την επιδερμίδα του σώματος μου με προϊόντα πολλών αστέρων, πραγματικά τα λάτρεψα!

Ας δούμε μαζί τα προϊόντα που επέλεξα και θα με κρατήσουν συντροφιά για αρκετό καιρό αφού οι συσκευασίες τους είναι μεγάλες στα 500ml και η τιμή τους οικονομική, θα τα βρείτε στα 5,60 ευρώ στο site της Dalon cosmetics https://www.daloncosmetics.gr/ . 
Είναι προϊόντα δερματολογικά ελεγμένα και κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος


Prime Κρέμα Απολέπισης Green Tea

Κρέμα απολέπισης σώματος με κόκκους ηφαιστειακού περλίτη και εκχύλισμα πράσινου τσαγιού. Απολεπίζει απαλά, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.


Prime Κρέμα Απολέπισης Sandalwood

Κρέμα απολέπισης σώματος με κόκκους αμυγδάλου και άρωμα ζεστού σανταλόξυλου και κέδρου. Απολεπίζει απαλά, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Prime Κρέμα Σώματος Banana Berry

Κρέμα σώματος πλούσιας υφής εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καλέντουλας που καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, με υπέροχο φρουτένιο άρωμα μπανάνας και βατόμουρου. Απλώνεται εύκολα , απορροφάται αμέσως και αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας.


Prime Κρέμα Σώματος Bubble Gum
Κρέμα σώματος πλούσιας υφής, εμπλουτισμένη με εκχύλισμα καλέντουλας που καταπραΰνει και ενυδατώνει το δέρμα, με υπέροχο άρωμα τσιχλόφουσκας. Απλώνεται εύκολα , απορροφάται αμέσως και αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard