SAPON.GR OTAN Η ΦΥΣΗ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ


Kαλημέρα, σήμερα μου ήρθε ένα πακέτο από την sapon.gr, μια εταιρία με έδρα την Αθήνα που παράγει και συσκευάζει υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα προϊόντα, χρησιμοποιώντας Ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, ελληνικά βότανα, εσπεριδοειδή και έλαια και με την διαδικασία της ψυχρής σαπωνοποίησης όπου προστατεύονται οι ιδιότητες των πρώτων υλών και φθάνουν στα χέρια μας υπέροχα Ελληνικά προϊόντα.



Έφτασαν λοιπόν στα χέρια μου 2 χειροποίητα σαπούνια με αλόη, βότανα και εσπεριδοειδή τα οποία θέλω να σας τα συστήσω.

Σαπούνι Αλόη και Μανταρίνι για το πρόσωπο, περιέχει ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο, αλόη και έλαιο μανταρινιού. Το aloe gel περιέχει αμινοξέα και βιταμίνες είναι καταπραϋντική, επουλωτική, αντιοξειδωτική, ενυδατική και βοηθάει στη ξηροδερμία. Το αιθέριο έλαιο  μανταρίνι που περιέχει είναι αντισηπτικό.
Ιδανικά για ευαίσθητες επιδερμίδες και με το σούπερ αυτό σαπούνι θα έχετε καθαριότητα και ενυδάτωση.

Σαπούνι λεμονιού για πρόσωπο και σώμα, περιέχει ελληνικό παρθένο ελαιόλαδο και λεμόνι. Προσφέρει βαθύ καθαρισμό και απόλυτη θρέψη, ενυδάτωση και περιποίηση της επιδερμίδας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ όλους τους τύπους δέρματος και έχει υπέροχο άρωμα λεμονιού.

Υπέροχα αρώματα, απαλές υφές στην επιδερμίδα και μία υπέροχη ξύλινη βάση για να ακουμπάω τα σαπούνια συμπλήρωσαν την καλή εντύπωση που αποκόμισα από την χρήση και τα προϊόντα της ελληνικής εταιρείας Sapon. Σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα της @sapon ρίξτε μια ματιά στο site www.sapon.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard