Τί είναι αυτό που θα σε βοηθήσει με το πρήξιμο κάτω από τα μάτια;


Πόσες φορές ξύπνησες το πρωί με πρησμένα μάτια, με σακούλες από κάτω και μαύρους κύκλους?

Μην μου απαντήσεις ξέρω, ξενύχτησες στο κλαμπ, πάνω από τον υπολογιστή για να τελειώσεις την εργασία σου που πρέπει να την παραδώσεις επιτέλους, σε κράτησε ξάγρυπνη ένα σούπερ βιβλίο, εκείνη η ταινία που σ έκανε να κλαις κιόλας κλπ κλπ.




Τί είναι αυτό όμως που θα σε βοηθήσει με το πρήξιμο κάτω από τα μάτια;

Αν έχεις χρόνο χρησιμοποίησε κομπρέσες με ιαματικό νερό θα κάνουν το βλέμμα σου πιο ξεκούραστο και λαμπερό ή κομπρέσες από μαύρο τσάι ή τίλιο. Άφησε τα για 5-10 λεπτά και θα δεις τα πρηξίματα να υποχωρούν.

Χρησιμοποίησε μια ενυδατική μάσκα για τα μάτια που αναζωογονεί το κουρασμένο δέρμα ή μια μάσκα ματιών με κολλαγόνο που τεντώνει το χαλαρωμένο δέρμα, το θρέφει και αποτρέπει την εμφάνιση νέων ρυτίδων.

Αποτελέσματα θα σου προσφέρει και μια κρέμα ματιών που καταπολεμά το πρήξιμο και τις σακούλες κάτω από τα μάτια και περιέχει πεπτίδια που μειώνουν το πρήξιμο, βοηθούν στην καλύτερη αναγέννηση της επιδερμίδας, αποκαθιστούν την υγεία της, λειαίνουν, ανορθώνουν την όψη της και σαν μπόνους λειαίνουν τις ρυτίδες, καφεΐνη που βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και τη μικροκυκλοφορία στην επιδερμίδα, βοηθά στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου νερού και ακόμη βοηθά στην ενεργοποίηση της παραγωγής κολλαγόνου, υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει αποτελεσματικά την ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια και διατηρεί τη φρέσκια εμφάνισή της. Εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρέμας στην περιοχή των ματιών και με ελαφρά χτυπηματάκια με τις άκρες των δαχτύλων σας ή με ένα απαλό μασάζ θα δείτε το πρήξιμο να υποχωρεί.


Μπορώ να σου προτείνω πολλά προϊόντα που έχω χρησιμοποιήσει και εγώ με καλά αποτελέσματα αλλά καλυτέρα ρίξε μόνη σου μια ματιά στο e-shop της notino.gr που έχει σούπερ προϊόντα για τα πρησμένα μάτια και διάλεξε αυτή που ταιριάζει στις δικιές σου ανάγκες. Και μην ξεχνάς ότι πρέπει να τα φροντίζουμε τα μάτια μας πάντα ώστε να είναι λαμπερά και υγιή,  γιατί είναι ο καθρέπτης της ψυχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard