ELLIVE-OLIVE-OIL ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ

Φέτος ήθελα να δοκιμάσω λάδι από την  Κορωνέικη λαδολιά, τη πιο γνωστή ποικιλία σ ολόκληρο τον  κόσμο, επειδή δίνει λάδι εξαιρετικής ποιότητας, επηρεάζει κυρίως τη γεύση, το άρωμα και μερικές φορές και το χρώμα του ελαιόλαδου.
 Ψάχνοντας βρήκα την επιχείρηση Εllive olive oil και θέλοντας να μάθω περισσότερα, έπιασα κουβέντα με τον ιδρυτής και διαχειριστή της επιχείρησης ELLIVE κ. Ζαχαριουδάκη Μανώλη ο οποίος απάντησε σ όλες μου τις απορίες και ερωτήσεις με πολύ ευγένεια και μάλιστα την εποχή που πνίγονταν από δουλειές αφού γινόταν η συγκομιδή της ελιάς από τα ιερά δένδρα που κληρονομήσαμε από τους αρχαίους προγόνους μας. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η εμφάνιση της πρώτης αγριελιάς συνδέεται με τον Ηρακλή, που έφερε και την  φύτεψε στην Ολυμπία και το ελαιόλαδο με τον Αρίσταιο, θεό της αγροτικής παραγωγής, που επινόησε το πρώτο ελαιοτριβείο στον αρχαίο κόσμο. 


Μιλήστε μας για την επιχείρηση ellive_olive__oil, πως προέκυψε η δημιουργία της και ποιοι βρίσκονται πίσω από την συγκεκριμένη επιχείρηση?


Η εταιρία ellive δημιουργήθηκε με σκοπό να αναδείξει την ποιότητα και τα οφέλη
του ελληνικού ελαιολάδου. Τα ατoμα που βρίσκονται πίσω από το brand name είναι
συνεργάτες που με το καιρό μετατράπηκαν σε οικογένεια καθώς όλοι μας είχαμε κάτι κοινό, μεράκι και αγάπη γι αυτό που κάνουμε και δημιουργούμε.


Ποια είναι αυτή την στιγμή η παρουσία σας στην Ελλάδα και πως βλέπει το μέλλον η επιχείρηση τόσο στην εγχώρια όσο και στην αγορά του εξωτερικού.


Τα προϊόντα μας αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε delicatessen, εστιατόρια, ξενοδοχεία καθώς και ηλεκτρονικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, κερδίζοντας μέρα με την μέρα ένα μερίδιο της ελληνικής αγοράς. Στόχος μας είναι η επέκταση της δυναμικής μας σε προϊόντα τόσο ελιάς όσο και στα παράγωγα της.
Στο εξωτερικό μέχρι τώρα έχουμε πετύχει μικρές εξαγωγές που ευελπιστούμε να
φέρουν με την σειρά τους, την εδραίωσή μας στην αγορά.



Ποια είναι τα προϊόντα που παράγεται και σε τι θα λέγατε ότι ξεχωρίζουν από άλλα παρόμοια προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά?


Το ελαιόλαδο είναι το κύριο προϊόν μας, που με την σειρά του χωρίζεται σε δυο
κατηγορίες.
Η 1 η κατηγορία είναι το ελαιόλαδο ELLIVE που αφορά ένα αγουρέλαιο με πολλές φαινόλες και διατίθεται σε συσκευασίες δώρου.
Η 2 η κατηγορία είναι το ελαιόλαδο Arteleon το οποίο είναι καθημερινής
κατανάλωσης και εξυπηρετούν αρκετά οι εύχρηστες συσκευασίες στις οποίες
διατίθεται.
Για το ελαιόλαδο μας, τόσο της σειράς ellive όσο και της σειράς arteleon λαμβάνουμε συνεχώς άριστες κριτικές για την ποιότητα του καθώς και την συσκευασία του.
Ο λόγος διαφοροποίησης μας σε παρόμοια προϊόντα είναι πως στηριζόμαστε στην
έρευνα του εδάφους και της ελιάς, μελετάμε με προσοχή τα στοιχεία που μας δίνει η φύση και επεμβαίνουμε με στόχο την παραγωγή ενός εξαιρετικού παρθένου
ελαιόλαδου. Αυτό γίνεται γιατί στην ομάδα συμμετέχουν γεωπόνοι γενετιστές που
ειδικεύονται στην ελαιοκομία.
Τέλος, για φέτος προστέθηκαν οι κωδικοί της βρώσιμης ελιάς καλαμών, Αμφίσσης καθώς και μαύρο πατέ ελιάς το οποίο αποσπά άριστες κριτικές χάρη στην πλούσια γεύση και άρωμα που έχει.




Ποιο νομίζετε ότι είναι το Νούμερο 1 προϊόν σας και πείτε μας τι καινούργια προϊόντα ετοιμάζεται για το 2022 και πόσο σύντομα θα τα δούμε.


Το no1 προϊόν θα τολμούσα να πω ότι είναι το 100ml ELLIVE ultra premium olive oil σε συσκευασία δώρου καθώς ήταν το πρώτο προϊόν που δημιουργήθηκε από εμάς.
Για την χρονιά που μας έρχεται δουλεύουμε αρκετό καιρό σε ένα project το οποίο θα είναι καινοτόμο και έχει να κάνει με την πάστα ελιάς σε μια μορφή πολυτελείας αλλά ταυτόχρονα υψηλής διατροφικής αξίας.




Ποιο νομίζεται ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας?


Οι μακροχρόνιες συνεργασίες και σχέσεις τόσο με τους πελάτες μας όσο και μεταξύ
μας για να μπορούμε όλοι να δουλεύουμε αρμονικά.
Ποια είναι η φιλοσοφία σας, για τα παραγόμενα προϊόντα σας.
Αγάπη, πάθος και μεράκι για το κάθε προϊόν που φτιάχνoυμε.


Που μπορεί κάποιος να βρει και να προμηθευτεί τα προϊόντα σας


Σε delicatessen της Αθήνας, e-shop, πλατφόρμες b2b.


Ευχαριστούμε τον κ. Ζαχαριουδάκη για τις χρήσιμες πληροφορίες που μας έδωσε. Φυσικά πρέπει να σας πω, αν και όσοι με ακολουθείτε στo @yummytastesbymaryandeva, ότι ήδη έχω χρησιμοποιήσει τα προϊόντα της Ellive και μπορώ να σας πω ότι έχω ενθουσιαστεί τόσο για την ποιότητα τους όσο και το γευστικό αποτέλεσμα που δίνουν στα καθημερινά μας πιάτα. Είμαι ήδη φαν της  πάστας ελιάς και πιστεύω ότι το 2022 θα είναι η χρυσή χρονιά, αυτού του προϊόντος τόσο για ποιότητα του, την γεύση του, όσο και για τα οφέλη που προφέρει στην διατροφή μας.
Επιτέλους οι ελληνικές γεύσεις πρέπει να βρουν την θέση τους και να προφέρουν  στην καθημερινότητα μας, την αίσθηση της πολυτέλειας αλλά και να φροντίζουν και την υγεία μας.


ELLIVE-OLIVE-OIL
Διεύθυνση: Αδελφών Κυπραίου 7, Τ.Κ. 192 00 Ελευσίνα
Τηλ. Επικοινωνίας: +30 211 409 93 57
Κινητό: +30 6975 065 986
Ε-mail επικοινωνίας: info@ellive.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard