Restoring Serum απο YOUTH LAB- Εντατικός αναζωογονητικός ορός με αντιρυτιδική και συσφικτική δράση


Εντατικός αναζωογονητικός ορός με αντιρυτιδική και συσφικτική δράση για αύξηση της λάμψης του δέρματος, για όλους τους τύπους δέρματος διάβασα στην περιγραφή του προϊόντος και δεν υπήρχε περίπτωση να μην δοκιμάσω το Restoring Serum έναν αντιγηραντικό ορό που ενισχύει τη σύνθεση των δομικών συστατικών του δέρματος, αποκαθιστά τη λάμψη και τη φωτεινότητά του, αφήνοντας την επιδερμίδα πιο ελαστική, λεία και σφριγηλή και φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας τον συστήσω.


Κλινικές εξετάσεις αποδεικνύουν ότι οι ρυτίδες μειώνονται κατά 76% ενώ οι γυναίκες βίωσαν κατά 98% αποκατάσταση της νεανικής λάμψης μέσα σε μόλις 2 μήνες! Προσωπικά τον χρησιμοποιώ λίγες εβδομάδες και τα αποτελέσματα του είναι ορατά στην επιδερμίδα του προσώπου μου.

Μπήκε στο ράφι μαζί με άλλα αγαπημένα προϊόντα της καθημερνής ρουτίνας και εύχομαι να μην τελειώσει ποτέ. Το χρησιμοποιώ πρωί βράδυ, σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, με ανοδικές κυκλικές κινήσεις. Μπορείτε να το χρησιμοποιείται τον ορό μόνο του ή και σε συνδυασμό με την ενυδατική κρέμα σας. Αποφεύγετε την περιοχή γύρω από τα μάτια.


Το Restoring Serum διατίθεται σε premium, αεροστεγή συσκευασία! Επιλέγοντας αεροστεγή συσκευασία αποφεύγουμε τη μόλυνση, την αφυδάτωση αλλά και την οξείδωση της κρέμας από την έκθεση στον αέρα και την επαφή με τα χέρια.

Δερματολογικά ελεγμένο.

Σύνθεση χωρίς parabens και γλουτένη.

Ευχαριστώ την @youth lab που με σκέφτηκε και μου έστειλε αυτό το προϊόν για να το δοκιμάσω, το λάτρεψα όπως και τα περισσότερα προϊόντα της που έχω δοκιμάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard