ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ - MontOlympe-


Τα προϊόντα της MontOlympe τα γνώριζα πολύ καιρό πριν τα δοκιμάσω! στις καλοκαιρινές μου διακοπές στα παράλια της Πιερίας πολλές φορές πεταγόμουν μέχρι το Λιτόχωρο, όπου έχουν κατάστημα, για να αγοράσω προϊόντα για φίλους που γιόρταζαν, ποτέ όμως δεν αγόρασα για μένα. Μέχρι που η MontOlympe μου πρότεινε να τα δοκιμάσω και εγώ.




Τώρα μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι καθυστέρησα πολύ να τα δοκιμάσω και να τα αγαπήσω. Ο Παναγιώτης Σαββίδης και η Αγγελική Τολιοπούλου κατάφεραν μετά από πολύχρονη ερεύνα να δημιουργήσουν μια καταπληκτική σειρά περιποίησης και φροντίδας βασισμένη στα βιολογικά βότανα του Ολύμπου. Στο μυθικό βουνό του Ολύμπου υπάρχουν εκατοντάδες ποικιλίες βοτάνων, φρούτων ή ανθών, με αναρίθμητες ευεργετικές ιδιότητες. Οι άνθρωποι της MontOlympe με σύνεση κατάφεραν να βάλουν "Τον Όλυμπο όλο - τη φύση, την ενέργεια, τις μυρωδιές και τα ευεργετικά συστατικά" σε μπουκάλια και σε σωληνάρια για την δική μας ευχαρίστηση, στις δικές σας καθημερινές συνήθειες περιποίησης και ομορφιάς.

Δοκίμασα 3 προϊόντα της εταιρίας και σας τα συνιστώ ανεπιφύλακτα, θα ενθουσιαστείτε και εσείς από την ποιότητα, την ποσότητα, τις φιλικές τιμές αλλά και από τα υπέροχα αρώματα της φύσης που θα μυρίσετε όταν ανοίξετε τις συσκευασίες. Θα αισθανθείτε από την πρώτη κιόλας εφαρμογή, μόλις απορροφηθούν, το δέρμα σας να είναι βελούδινο, απαλό και να δείχνει πιο υγιές! Θα με έχετε ακούσει πολλές φορές να λέω ότι η Φύση κάνει θαύματα και αυτά τα προϊόντα είναι η ίδια η Φύση, είναι φυτικά και κυρίως Ελληνικά προϊόντα.


MYRTLE GEL ΠΡΟΣΩΠΟΥ


Ένα Ενυδατικό Gel Καθαρισμού Προσώπου & Ματιών με αιθέριο έλαιο Μυρτιάς, που χαρίζει γαλήνη, αρμονία, αναζωογόνηση και ομορφιά! Καθαρίζει από το μακιγιάζ και όλους τους καθημερινούς ρύπους χωρίς να ξηραίνει.

Ελεύθερο από SLS και SLES, με ήπιες, μη ερεθιστικές επιφανειοδραστικές ουσίες
Καθαρίζει απομακρύνοντας επιμελώς όλους τους ρύπους από το πρόσωπό
Πλούσιο σε φυσικά ενυδατικά συστατικά
Χαρίζει στην επιδερμίδα καθαρή, μεταξένια και απαλή όψη
Το αιθέριο έλαιο μυρτιάς διαθέτει στυπτικές ιδιότητες που την καθιστούν την καταλληλότερη επιλογή για τη φροντίδα και καθαριότητα της επιδερμίδας
Με αιθέριο έλαιο πατσουλί που εξισορροπεί τα ανθρώπινα συναισθήματα και καταπολεμά την καταθλιπτική διάθεση και το άγχος

ΧΡΗΣΗ

Απλώστε με κυκλικές κινήσεις μια μικρή ποσότητα του MontOlympe’s Myrtle Cleansing Gel στο βρεγμένο πρόσωπο σας, ξεπλύνετε με νερό και σκουπίστε ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα.

Κατάλληλο για ξηρή, ώριμη και κανονική επιδερμίδα





PURIFYING DEEP CLEANSING ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ



Είναι μια μάσκα με πράσινη άργιλο και βιολογική ελληνική σπιρουλίνα για τόνωση, σύσφιξη, βαθύ καθαρισμό και αποτοξίνωση.

Απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους από την επιδερμίδα
Απολεπίζει ήπια, αποτοξινώνει και αναζωογονεί
Συσφίγγει τους πόρους και τονώνει το δέρμα
Προσφέρει θρέψη και εντατική ενυδάτωση
Με αιθέριο έλαιο μανταρινιού, ένα φυσικό και ήπιο αντισηπτικό της επιδερμίδας


ΧΡΗΣΗ

Καθαρίστε το πρόσωπό σας με χλιαρό νερό και με Cleansing Gel της MontOlympe. Απλώστε, ομοιόμορφα και σε λεπτή στρώση, τη μάσκα της MontOlympe Purifying Deep Cleansing στο πρόσωπο και το λαιμό σας χρησιμοποιώντας μια μαλακή βούρτσα ή τις άκρες των δακτύλων σας, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Μετά από 15 λεπτά αφαιρέστε τη με χλιαρό νερό ή βαμβάκι. Χρησιμοποιείστε την 1-2 φορές την εβδομάδα ή όσο συχνά το έχει ανάγκη η επιδερμίδα σας.


Κατάλληλη για μικτή, λιπαρή και κανονική επιδερμίδα.


HYDRATING BALANCING ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ


H κρέμα ημέρας προσφέρει ενυδάτωση και έλεγχο της λιπαρότητας, πλούσια θρέψη και έχει ένα υπέροχο ματ αποτέλεσμα ενώ το πρόσωπο ακτινοβολεί χάρη στα συστατικά που περιέχει. Άσπρη Παιώνια,
Έλαιο από Κουκούτσι Βερίκοκου, Σκουαλένιο από Έλαιο Ελιάς, Βιολογικό Έλαιο Jojoba, Βιολογική Αχιλλέα, Βιολογικό Θρούμπι, Αιθέριο Έλαιο Μυρτιάς, Αιθέριο Έλαιο από Γεράνι

Καταπραΰνει και μειώνει την εμφάνιση ερυθρότητας
Βελτιώνει την ελαστικότητά της επιδερμίδας
Αφυπνίζει τη λάμψη του δέρματος
Προσφέρει μοναδική αίσθηση πολυτελούς απαλότητας


ΧΡΗΣΗ

Τοποθετείστε μια μικρή ποσότητα της MontOlympe Hydrating Balancing Day Cream στη ράχη του χεριού σας και με τις άκρες των δακτύλων του άλλου σας χεριού τρίψτε την ελαφρά για να αποκτήσει τη θερμοκρασία του σώματός σας και να ενεργοποιηθούν τα υπέροχα ενεργά συστατικά της! Στη συνέχεια απλώστε τη με τις άκρες των δακτύλων σας σε μικρές ποσότητες και με λεπτές ανοδικές κινήσεις σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών

Κατάλληλη για λιπαρή και μικτή επιδερμίδα.


Προσωπικά τα λάτρεψα τα προϊόντα της MontOlympe και με την πρώτη ευκαιρία θα επισκεφτώ το κατάστημα για να αγοράσω και αλλά.

Τα προϊόντα έχουν υπέροχες πολυτελείς συσκευασίες και μπορείτε να τα δωρίσετε, ενώ υπάρχουν προϊόντα MontOlympe και για άνδρες.


Εσείς μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και να κάνετε τις παραγγελίες σας στο https://www.montolympe.com/el/
η αν βρεθείτε στο Λιτόχωρο να επισκεφτείτε το κατάστημα τους
MontOlympe
Agiou Nikolaou 8, 60200 Litohoro

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard