2 ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ URESIM ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΣΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ

Είμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότερες ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας και τις καλοκαιρινές μας αποδράσεις τα σαββατοκύριακα. Φυσικά φροντίζουμε να έχουμε όλα τα απαραίτητα για την αντηλιακή μας προστασία από την βλαβερή ηλιακή ακτινοβολία. 

Δυο νέα αντηλιακά προϊόντα της URESIM που δοκίμασα  για πρόσωπο και σώμα έρχονται για να συμπληρώσουν το νεσεσέρ μου ώστε να είμαι προστατευμένη από τον ήλιο και να χαρώ τις διακοπές μου χωρίς ανεπιθύμητες συνέπειες αυτό το καλοκαίρι αλλά και να αποκτήσω το σοκολατένιο χρώμα που επιθυμώ και η επιδερμίδα μου να είναι υγιής και να λάμπει.


URESIM Επιταχυντής Μαυρίσματος SPF30 125ml


Το URESIM Επιταχυντής Μαυρίσματος SPF30 είναι ένα φανταστικό ξηρό λάδι σώματος (dry oil) επιτάχυνσης μαυρίσματος με SPF 30 που περιέχει αδιάβροχα πολυμερή και απορροφάται γρήγορα από το δέρμα. Επιταχύνει και ενισχύει το μαύρισμα, χάρη στο εκχύλισμα πράσινης καρυδιάς και το έλαιο καρότου, προστατεύοντας παράλληλα το δέρμα από την ηλιακή ακτινοβολία, με μεγάλο δείκτη προστασίας, φέρνοντας σας ένα βήμα πιο κοντά στο ασφαλές και υπέροχο καλοκαιρινό χρώμα που επιθυμείτε για την επιδερμίδα σας. Το URESIM Επιταχυντής Μαυρίσματος SPF30 ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα, βοηθώντας στην επίτευξη ενός ασφαλούς και μακράς διαρκείας μαυρίσματος. Η μεταξένια σύνθεση του URESIM Επιταχυντής Μαυρίσματος SPF30 χαρίζει μια ευχάριστα απαλή αίσθηση στην επιδερμίδα σας που θα λατρέψετε.
Το URESIM Επιταχυντής Μαυρίσματος SPF30 θα το βρείτε σε συσκευασία των 125ml, 300 ml και είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.


ΧΡΗΣΗ

Ψεκάστε στο δέρμα τουλάχιστον μισή ώρα πριν από την έκθεση στον ήλιο. Απλώστε το URESIM Επιταχυντής Μαυρίσματος SPF30 με απαλές κινήσεις στην επιδερμίδα σας. Ανανεώστε κάθε 2 ώρες ή μετά το μπάνιο.

Προειδοποιήσεις: Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια, τα τραύματα και τους βλεννογόνους. Μπορεί να χρωματίσει τα ρούχα. Περιέχει Βενζοφαινόνη-3.


URESIM  Invisible Skin SPF50+ 



Η URESIM Invisible Skin SPF50+ είναι μία εξαιρετική αντηλιακή κρέμα προσώπου για καθημερινή χρήση με SPF 50+ και περιέχει αδιάβροχα πολυμερή. Το πρόσωπό σας εκτίθεται στον ήλιο καθημερινά, είναι αυτό που «υποδέχεται» και την ηλιακή ακτινοβολία, λαμβάνοντας το μεγαλύτερο μέρος της. Για το λόγο αυτό, η URESIM Invisible Skin SPF50+ είναι ένα καλλυντικό απαραίτητο που πρέπει να φοράτε πάντοτε πριν βγείτε από το σπίτι σας όλο το χρόνο. Το αντηλιακό προσώπου αυτό έχει σύνθεσή πολύ ελαφριά, αφομοιώνεται πλήρως από την επιδερμίδα χωρίς να αφήνει υπολείμματα, επιτυγχάνοντας πολύ υψηλή προστασία. Με την URESIM Invisible Skin SPF50+ η επιδερμίδα προστατεύεται πλήρως, χωρίς να γίνεται αισθητή στην αφή. Η αντηλιακή κρέμα βοηθά να διατηρείται η επιδερμίδα σας προστατευμένη, φρέσκια, λαμπερή και δροσερή όλο το χρόνο, όχι μόνο το καλοκαίρι.
Η URESIM Invisible Skin SPF50+  είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος. Είναι δερματολογικά ελεγμένη και κυκλοφορεί σε συσκευασία των 30ml.

ΧΡΗΣΗ
Βασικό βήμα πάντα να καθαρίζουμε το πρόσωπό μας πριν την εφαρμογή της URESIM Invisible Skin SPF50+ αντηλιακής κρέμας ημέρας.

Έπειτα το απλώνουμε με απαλές κινήσεις στο πρόσωπο μας, ειδικά στην μύτη που είναι πιο εκτεθειμένη.

Συνιστάται καθημερινή χρήση και να ανανεώνεται συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μπορείτε να εφαρμόσετε και στον λαιμό και στο ντεκολτέ.

Ευχαριστώ την FEMME FATALE.GR για την τιμή που μου έκανε να δοκιμάσω τα 2 υπέροχα προϊόντα της URESIM.

Σε εσάς φίλες μου αν είσαστε στην αναζήτηση  αντηλιακών προϊόντων, σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα προσωπικά θα τα παραγγείλω πάλι, γιατί ποιος ξέρει και το χειμώνα κάποιο εξωτικό νησί μπορεί να μας περιμένει άλλωστε μια αντηλιακή προσώπου είναι απαραίτητη όλο το χρόνο .

Μεγάλη ποικιλία σε καλλυντικά, είδη κομμωτηρίου και προϊόντα μανικιούρ αλλά και στις καλύτερες τιμές θα βρείτε στο e shop  femme-fatale.gr

Και επειδή όμορφες φίλες μας, σας  αγαπάμε, σε συνεργασία με την FEMME FATALE.GR , αποφασίσαμε να κάνουμε giveaway με δώρο, σε μια τυχερή τα 2 αντηλιακά προϊόντα της URESIM συν ένα προϊόν για τα μαλλιά για το οποίο θα σας μιλήσω σε νέα μου ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard