Αντηλιακά καλλυντικά Piz Buin

 



Οι τελευταίες αγορές μου από @parfimo.gr είναι δύο "Αντηλιακά καλλυντικά Piz Buin" που θα τιμήσω δεόντως στις καλοκαιρινές μου διακοπές και έχουν τοποθετηθεί ήδη στο νεσεσέρ.
Δυο τέλεια αντηλιακά προϊόντα Piz Buin που προφέρουν δροσιά και ενυδάτωση στο δέρμα μας μετά την ηλιοθεραπεία.


Ο αφρός PIZ BUIN AFTER SUN INSTANT RELIEF MIST SPRAY για μετά τον ήλιο έχει σαν βάση το υαλουρονικό οξύ και την γλυκερίνη και παρέχει άμεση ενυδάτωση για 48 ώρες, κατά τη διάρκεια των οποίων αποκαθίσταται η υγρασία του δέρματος, στην ουσία βοηθά στην αποκατάσταση της φυσικής ισορροπίας υγρασίας της αφυδατωμένης από τον ήλιο επιδερμίδας.

Ψεκάζοντας, ο αφρός καταπραΰνει το δέρμα, έχει μια ελαφριά μη λιπαρή σύνθεση, χωρίς το δέρμα μας να κολλάει, ταυτόχρονα προστατεύει το δέρμα από το ενοχλητικό ξεφλούδισμα από το κάψιμο. Με την καθημερνή του χρήση μετά το μπάνιο σε καθαρό και στεγνό δέρμα το After Sun Instant Relief Mist Spray, φροντίζει το δέρμα να είναι ενυδατωμένο, φρέσκο και απαλό.


Το PIZ BUIN AFTER SUN SMOOTHING AND COOLING MOISRURISING LOTION, μια δροσιστική, ενυδατική και καταπραϋντική λοσιόν με ελαφριά υφή και αποτελεσματική προστασία, εμπλουτισμένη με Aloe Vera και εκχύλισμα μέντας.

Η AFTER SUN SMOOTHING AND COOLING MOISRURISING LOTION παρέχει 24ωρη ενυδάτωση για να αποκαταστήσει τη φυσική ισορροπία υγρασίας της επιδερμίδας που ταλαιπωρείται από τον ήλιο και βοηθά στην πρόληψη του ξεφλουδίσματος προκειμένου να επιτευχθεί ένα μαύρισμα πιο ανθεκτικό. Η φρέσκια, μη λιπαρή και γρήγορη απορρόφηση σύνθεσή του περιέχει εκχύλισμα μέντας για άμεσο και μακροχρόνιο αποτέλεσμα ψύξης. 

Είμαι σίγουρη ότι θα την λατρέψετε τόσο για την αποτελεσματικότητα της όσο και για το ευχάριστο άρωμα της.

Και τα δύο  Αντηλιακά καλλυντικά Piz Buin θα τα βρείτε για να τα παραγγείλετε και εσείς στο αγαπημένο μου e-shop parfimo.gr σε πολύ καλές τιμές και θα τα έχετε γρήγορα στα χέρια σας, για τις διακοπές σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard