REVIEW ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΔΙΑΛΥΜΑ 4Periocalm ΑΠΟ BECALM.SA


Σήμερα θα ήθελα να σας συστήσω ένα προϊόν, το στοματικό διάλυμα 4Periocalm, για εντατική φροντίδα για την ουλίτιδα, την περιοδοντίτιδα και για στοματικές επεμβάσεις που δοκίμασα το τελευταίο διάστημα. Το δοκίμασα σε μια δύσκολη περίοδο, με καθημερινές σχεδόν επισκέψεις στον οδοντίατρο και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και δεν κρατιέμαι να μην το μοιραστώ μαζί σας.



Ανήκει στη σειρά προϊόντων 4Periocalm τα οποία περιλαμβάνουν Στοματικό διάλυμα και Gel.

Περιέχουν καθαρή χλωρεξιδίνη (αντισηπτική ουσία, με ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα, το πλέον αποτελεσματικό στον έλεγχο της οδοντικής μικροβιακής πλάκας και της μείωσης της αιμορραγίας που οφείλεται σε αυτήν), έχουν υπέροχη γεύση, δεν περιέχουν φθόριο, SLS και αλκοόλη.

Τα προϊόντα 4Periocalm αποτελούν την πλέον ενδεδειγμένη λύση για την αποφυγή και θεραπεία ουλίτιδας, περιοδοντίτιδας και ελκών στοματικού βλεννογόνου.

Το στοματικό διάλυμα 4Periocalm χρησιμοποιείται, για την καλύτερη διάχυση της χλωρεξιδίνης σε όλο το στόμα και στις περιπτώσεις που τα ούλα είναι ιδιαίτερα ερεθισμένα και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί οδοντόβουρτσα (εγχειρήσεις, τραυματισμοί, πολύ έντονη περιοδοντίτιτδα). 

Το στοματικό διάλυμα 4Periocalm περιέχει χλωρεξιδίνη 0,12%, η οποία είναι ίσης αποτελεσματικότητα με το πρότυπο διάλυμα χλωρεξιδίνης 0,20% (gold standard) βάσει επιστημονικών μελετών.

Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν θα βρείτε στο https://www.becalm.gr/
Το προϊόν θα το βρείτε στα φαρμακεία.
Σας το προτείνω ανεπιφύλακτα!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard