ΕΙΝΑΙ SUPER, EINAI ΥΓΙΕΙΝΟ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΥΝΤΟΥΚΟΜΕΛΟ SPREAD IT BY CHRISOMELO

 Το Χρυσόμελο είναι μία Ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2014 από τους μελισσοκόμους Ταμπάρη Ιωάννη και την Νικηφόρου Χρυσοθέμη.  Η παραγωγική βάση της εταιρείας βρίσκεται, στην Μεσσηνία, στο Πλατύ Καλαμάτας , στην Πελοπόννησο και η έδρα της επιχείρησης στον ΄Αγιο Ιωάννη Ρέντη, στην οδό Ιθάκης 56, εκεί γίνεται και η τυποποίηση των προϊόντων αλλά και των πρωτότυπων και με κοινωνικό σκοπό, ιδεών τους.



Η εταιρία  παράγει και τυποποιεί διαφορετικές ποικιλίες μελιού και γκουρμέ προϊόντων όπως είναι το μέλι από θυμάρι, πεύκο, ρείκι, βελανιδιά. Διαθέτει επίσης γύρη και βασιλικό πολτό.




Εχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της εταιρίας, έχω παραγγείλει και αγοράσει διάφορες ποικιλίες μελιού, αλλά σήμερα θα σας παρουσιάσω την τελευταία μου ανακάλυψη, που έφτασε στα χέρια μου πριν λίγες μέρες, το Φουντουκόμελο Spread It by CHRISOMELO, ένα υπέροχο άλειμμα από τραγανά Ελληνικά φουντούκια, αλεσμένα με 100% Ελληνικό μέλι σε απαλή καρδιά πραλίνας! Υλικά που ενώθηκαν, για να απολαύσετε το Φουντουκόμελο, να σας χαρίσουν υπέροχη γεύση είτε σαν άλειμμα στο ψωμί, την φρυγανιά, το κουλούρι, στα pancakes είτε να το απολαύσετε σκέτο με το κουτάλι.




Το Φουντουκόμελο Spread It by CHRISOMELO έχει πλούσια υφή και γεύση όπως και να το δοκιμάσετε ! δεν περιέχει ζάχαρη, ούτε φοινικέλαιο και λιπαρά! Ακολουθεί τις επιταγές της διατροφικής πυραμίδας κι απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, είναι ιδανικό για εσάς που ακολουθείται την υγιεινή διατροφή αλλά και για τα παιδιά, αποτελεί την καλύτερη πηγή θρεπτικών ουσιών για υγιεινό και γλυκό snack!

Ξέρω ξέρω!!! σας τρέχουν τα σάλια και ανυπομονείτε και εσείς να το δοκιμάσετε!

Αν και εσείς θέλετε να δοκιμάσετε τα προϊόντα ΧΡΥΣΟΜΕΛΟ μην καθυστερείτε μπορείτε να τα παραγγείλετε αλλά και να τα γνωρίσετε στο e-meli 


Στο  e-meli θα βρείτε και υπέροχα honey snack για τις λιγούρες σας αλλά και για ενέργεια! Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε  BERRY ENERGY BAR, GOJI BERRY POWER BAR, Βιολογικό Παστέλι με μέλι  αλλά και τα υπόλοιπα θρεπτικά και υγιεινά προϊόντα που θα βρείτε στο site τους. Δεν περιέχουν συντηρητικά! 

Πραγματικά τα λατρέψαμε και αυτά τα προϊόντα !!!! 


fb emeli.gr

insta @e-meli 



#greekhoney #emeligr #honey #greekproducts #greekblogger


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard