Αγαπημένα προϊόντα από το αγαπημένο μου brand



Πολλές από εσάς μου στέλνετε μηνύματα στο instagram για να με ρωτήσετε ποιο είναι το αγαπημένο προϊόν για τα μαλλιά, για το πρόσωπο, το σώμα κλπ. Προσπαθώ να σας απαντώ όσο πιο γρήγορα μπορώ αλλά πολλές φορές οι εξελίξεις, οι δουλειές, οι νέες συνεργασίες αλλά  τον τελευταίο καιρό λίγο το καλοκαίρι, λίγο οι διακοπές μου αλλάξαν το πρόγραμμα μου και ίσως καθυστέρησα να σας απαντήσω, για αυτό αποφάσισα να σας γράψω εδώ για τα 3 αγαπημένα μου προϊόντα από ένα brand που αγαπώ πολύ και χρησιμοποιώ προϊόντα του χρόνια τώρα, δεν τα αλλάζω και πάντα υπάρχουν στα ράφια του μπάνιου μου.


Αγαπημένη μου εταιρεία χρόνια τώρα η Estee Lauder δεν θα μπορούσε να λείπουν προϊόντα της από το ράφι μου. Έτσι λοιπόν αφού έχω δοκιμάσει διάφορα make up διαφόρων brands, κατέληξα στο Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place, θα το βρείτε μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει στην δική σας επιδερμίδα. Εφαρμόζεται εύκολα και με την εφαρμογή περισσοτέρων στρώσεων εξασφαλίζει μεσαία έως υψηλή κάλυψη
και η επιδερμίδα σας είναι άψογη μέχρι και 24 ώρες, καλύπτει τις ατέλειες και ενοποιεί τέλεια τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, δημιουργεί μέτριο ματ αποτέλεσμα με φυσική εμφάνιση στο πρόσωπο, δεν φράζει τους πόρους και δεν προκαλεί ακμή, είναι εγγυημένα ανθεκτικό στη ζέστη και στην υγρασία, είναι ανθεκτικό στην αφή και δεν οξειδώνεται. Όπως σας είπα είναι το αγαπημένο μου και είμαι σίγουρη ότι αν και εσείς το δοκιμάσετε δεν θα αλλάξετε ποτέ!!!

Για το μακιγιάζ μου χρησιμοποιώ από το ίδιο brand και το foundation και πούδρα σε μορφή compact SPF 10 - Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Matte Powder Foundation.
Δίνει στο δέρμα ματ εμφάνιση,  προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία και είναι εύκολο στην εφαρμογή, χρησιμοποιήστε το σε όλα τα βασικά σημεία του προσώπου, το μέτωπο, τα μάγουλα και το πηγούνι ενώ δίνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Ποιο εύκολο στην χρήση και το κουβαλάω πάντα στην τσάντα μου.



Εντάξει για αυτό το προϊόν Estée Lauder Perfectionist [CP+R] Wrinkle Lifting/Firming Serum τι να σας πω!!! Μπορεί να είναι λίγο ακριβό είμαι όμως διατιθέμενη να κάνω τρελή οικονομία για να το αποκτήσω και αυτό κάνω από την πρώτη στιγμή που το δοκίμασα και το λάτρεψα.

Είναι ένας ανορθωτικός λειαντικός ορός Estée Lauder Perfectionist [CP+R] και χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία του αποδεδειγμένα διπλασιάζει την παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα εντός μιας μόλις εβδομάδας. Τα περιγράμματα του προσώπου ανορθώνονται και πάλι και επανακτούν τη φυσική τους σταθερότητα. Αφού εφαρμόσετε τον ορό, οι γραμμές και οι ρυτίδες αρχίζουν να γεμίζουν και να λειαίνουν. Η επιδερμίδα σας παραμένει όμορφα ελαστική, πυκνή, φρέσκια και νεανική. Χρησιμοποιήστε το κάτω από την κρέμα ημέρας σε καθαρό πρόσωπο και σύντομα θα δείτε την διαφορά στο πρόσωπο σας.

Αυτά λοιπόν είναι τρία αγαπημένα μου προϊόντα που χρησιμοποιώ από το αγαπημένο μου brand  Estée Lauder και σκέφτομαι σύντομα να σας γράψω και για άλλα αγαπημένα προϊόντα που δεν αποχωρίζομαι για σώμα και μαλλιά!

Μέχρι τότε stay tuned και να θυμάστε η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard