ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ BODY MIST ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ PARFIMO.GR

 Μπορεί να φθάσαμε στα μέσα του Αυγούστου και ημερολογιακά το καλοκαίρι να τελειώνει σε λίγες ημέρες όπως όλες ξέρουμε ότι η διάρκεια του καλοκαιριού ειδικά τα τελευταία χρόνια παίρνει παράταση μέχρι και τα μέσα του Φθινόπωρου.



Προσωπικά δύσκολα αποχωρίζομαι το αγαπημένο μου άρωμα που φοράω όλο το χρόνο, όμως τις καλοκαιρινές και ζεστές μέρες  θέλω ένα πιο δροσερό, ελαφρύ και αέρινο άρωμα και έχω καταλήξει στα  body mist που κυκλοφορούν πια, σε μεγάλη ποικιλία στην αγορά, ακόμη και τα αγαπημένα μας αρώματα έχουν το αντίστοιχο mist.

Η τελευταία παραγγελία του μήνα, στο αγαπημένο μου e-shop parfimo.gr περιείχε 3 mists που θα με συντροφεύουν μέχρι να χειμωνιάσει και ένα καλοκαιρινό αφρόλουτρο που ήδη χρησιμοποιώ και τελειώνει και  σήμερα αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σας.



Το brand  της Victoria´s Secret όλες μας το γνωρίζουμε, για την ιστορία θα σας πω ότι ιδρύθηκε το 1977 από τον Roy Raymond. Η εταιρεία ειδικεύεται στην πώληση κυρίως εσωρούχων. Όμως η  Victoria´s Secret προσφέρει πλέον καλής ποιότητας καλλυντικά και προϊόντα σώματος. ΄Εχει μια μεγάλη ποικιλία mists με εξαιρετικά αρώματα, μερικές φορές ελαφριά, άλλες πιο γλυκά και άλλες πιο αισθησιακά. Επέλεξα το VICTORIA´S SECRET TEMPTATION σπρεϊ σώματος για γυναίκες 250 ml στην καταπληκτική τιμή των 12,65 ευρώ.



Το brand Oscar de la Renta είναι δημιούργημα του Oscar de la Renta που γεννήθηκε στη Δομινικανή Δημοκρατία και αργότερα μετακόμισε στην Ισπανία, όπου σπούδασε ζωγραφική και αργότερα βρέθηκε στην χώρα της μόδας, στην Γαλλία. Δημιούργησε για τον οίκο του αξεσουάρ, ρούχα και αρώματα. Το πρώτο άρωμα, κυκλοφόρησε το 1978, ενώ σήμερα η εταιρεία διαθέτει μια συλλογή από 15 αρώματα. Επέλεξα δυο mist με υπέροχα αρώματα, αυτό στο ροζ μπουκάλι, το OSCAR DE LA RENTA OSCAR ROSE boby mist  τριαντάφυλλο για γυναίκες 250 ml και ένα στο πράσινο μπουκάλι  OSCAR DE LA RENTA OSCAR JASMINE body mist γιασεμί για γυναίκες 250 ml μόνο με 2,95 ευρώ το καθένα.


ΤΙΡ Eπειδή τα mist έχουν ελαφρύ και αέρινο άρωμα, πολλές φορές αρωματίζω τα μαξιλάρια μου και τον χώρο που κοιμάμαι ειδικά τις ζεστές ημέρες με τα κλειστά παράθυρα και την χρήση του κλιματισμού.



Τέλος επέλεξα ένα Nivea αναζωογονητικό αφρόλουτρο για γυναίκες 250 ml NIVEA LOVE SUNSHINE το οποίο βγαίνει και στα 500ml και μόλις είναι διαθέσιμο θα ξανά παραγγείλω γιατί μου άρεσε πολύ.


Όπως καταλάβατε και αυτή τη φορά οι αγορές μου δεν ήταν πάνω από 20 ευρώ, αγόρασα επώνυμα προϊόντα σε προσιτές τιμές, τα παρέλαβα πολύ γρήγορα για να τα έχω μαζί μου στις διακοπές και ενώ ήδη επέστρεψα κάθομαι μπροστά στο laptop για να κάνω την καινούργια μου παραγγελία στο αγαπημένο μου e-shop parfimo.gr και να προλάβω τις νέες προσφορές και εκπτώσεις του μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard