Απαλά πόδια για τις διακοπές !!!

 Ηδη βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και οι περισσότερες από εμάς ήδη βρισκόμαστε σε διακοπές είτε ετοιμαζόμαστε σύντομα να φύγουμε.



Ένα από τα βασικά θέματα που απασχολεί τις γυναίκες ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι αυτό της αποτρίχωσης.


Οι τρίχες τις οποίες θέλουμε να εξαφανίσουμε από το σώμα και τα πόδια μας είτε μόνιμα, είτε προσωρινά για να έχουμε καλύτερη εμφάνιση διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα. Σ΄ άλλες είναι με την μορφή χνουδιού σχεδόν αόρατες και σε άλλες πιο χρωματισμένες, χονδρές και άγριες.


Όπως και να είναι η αποτρίχωση είναι αυτό που όλες κάνουμε ειδικά το καλοκαίρι που το σώμα μας εκτίθεται περισσότερο σε δημόσια θέα και θέλουμε να φαίνεται πιο όμορφο, λείο και απαλό.


Ποια από εμάς δεν θέλει απαλά πόδια στις διακοπές της, απαλλαγμένα από τριχούλες ?


Την λύση φέτος την βρήκα με προϊόντα αποτρίχωσης από το αγαπημένο e-shop notino.gr


Για τέλειο αποτέλεσμα και απαλά πόδια επέλεξα μια γυναικεία ξυριστική μηχανή Gillette Venus Swirl Extra Smooth που έχει και λεπίδες αντικατάστασης την οποία έχω μαζί μου και στις διακοπές σε περίπτωση που μου χρειαστεί. Την χρησιμοποιώ σε πόδια, μασχάλες και στην ευαίσθητη περιοχή.


.
Επίσης αποτελεσματική βρήκα και την αποτριχωτική μηχανή Braun Silk épil 1-1170 την οποία χρησιμοποιώ πολύ καιρό τώρα, αφαιρεί τις τρίχες μαζί με τη ρίζα, αφήνει το δέρμα υπέροχα λείο είναι πιο αποτελεσματική από το κλασικό ξύρισμα και σας την συστήνω ανεπιφύλακτα.

Οποιο τρόπο αποτρίχωσης και να διαλέξετε, εμείς σας  ευχόμαστε να έχετε ένα όμορφο Καλοκαίρι και καλές διακοπές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard