VORAS FLAVORS- ΓΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ

 Καλημέρα φίλοι και φίλες μου, πολλοί από εμάς γυρίσαμε από τις διακοπές και ήδη είμαστε στην κουζίνα ψάχνοντας να βρούμε νέες συνταγές αλλά και υλικά που θα απογειώσουν την γεύση στα φαγητά μας, για να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους που αγαπάμε.


Σήμερα λοιπόν θα σας παρουσιάσω μια νέα εταιρεία την VORAS FLAVORS και χρησιμοποιώ ήδη τα προϊόντα τους. Ιδρύθηκε το 2014 και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που έχει σαν σκοπό να αξιοποιήσει τόσο τις αγνές πρώτες ύλες που παράγει στα ιδιόκτητα κτήματα της, που βρίσκονται στην Εδεσσα της Μακεδονία, όσο και τις παραδοσιακές τοπικές συνταγές που κληρονόμησε από τους προγόνους της και παρασκευάζονται στο σύγχρονο εργαστήριο τους στην Θεσσαλονίκη.




Όπως μας ενημερώνουν έχουν σαν σκοπό να "παντρέψουν" το παραδοσιακό με το μοντέρνο και οι νέες γεύσεις που θα έρθουν στα χέρια μας να έχουν άρωμα Ελλάδας.


Όλα τα προϊόντα της εταιρίας VORAS FLAVORS παράγονται χειροποίητα και με παραδοσιακές μεθόδους χωρίς τη χρήση συντηρητικών ώστε το αποτέλεσμα να είναι το καλύτερο τόσο σε ποιότητα όσο και σε γεύση. 


Μερικά από τα προϊόντα που παράγει η εταιρεία και διαθέτει στην αγορά είναι




Αλείμματα καπνιστής κόκκινης πιπεριάς που χρησιμοποιούνται ως έτοιμη σάλτσα σε ζυμαρικά αλλά και για βάση στην πίτσα, άλειμμα σε μπρουσκέτα, ενισχυτικό γεύσης σε μαγειρευτά φαγητά αλλά και σαν συνοδευτικό σε τυριά και στο ψάρι.



Σάλτσες ντομάτας, απλή, μεσογειακή, πολίτικη με άρωμα Ανατολής και κοκκινιστή για κρέατα.




Μαρμελάδες χωρίς ζάχαρη (ροδάκινο, βερίκοκο, κεράσι, βύσσινο, δαμάσκηνο, φράουλα) για το πρωινό σας στο ψωμί, να τις βάλετε επάνω από το γιαούρτι ή το παγωτό, για να τις συνδυάσετε με τυριά, αλλά και με ψητά κρέατα.


Γλυκά του κουταλιού χωρίς ζάχαρη (κεράσι, βύσσινο) για να τα απολαύσετε σαν κέρασμα, επάνω σε γιαούρτι, παγωτό και γιατί όχι πάνω από ένα cheesecake!!


Κομπόστα ροδάκινο για την απολαύσετε σαν ένα υγιεινό σνακ, κάθε ώρα της ημέρας, όλο το χρόνο.




Η VORAS FLAVORS συσκευάζει σιρόπια αρωματικών φυτών χωρίς αλκοόλ τα οποία χρησιμοποιούνται σαν πρώτη ύλη στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, για την παρασκευή κοκτέιλ, σε ζεστά και κρύα ροφήματα ακόμη και σας dressing σε σαλάτες, παγωτό, γιαούρτι κ.α.


Τελευταία η VORAS FLAVORS έβγαλε στην αγορά ένα νέο προϊόν τον Πιπερομεζέ, ψητές λωρίδες  πιπεριάς, πράσινες και κόκκινες πιπεριές μέσα σε εξαιρετικό ελαιόλαδο, με μυρωδικά της Ελληνικής γης για να τις απολαύσετε σαν μεζέ με το τσιπουράκι, να τις προσθέσετε στην ελληνική σαλάτα ή όπου αλλού εσείς θέλετε.


Προσωπικά χρησιμοποιώντας τα υλικά τους, το τελευταίο διάστημα μπορώ να πω με σιγουριά ότι το πετυχαίνουν αυτό που υπόσχονται ποιότητα και γεύση και αυτό το καταλαβαίνω καθημερινά τόσο από τα εγγυημένα αποτελέσματα στα φαγητά μου αλλά και από τα χαμόγελα στα πρόσωπα αυτών που αγαπάω και δοκιμάζουν τις συνταγές μου.


Οσοι θέλετε να μάθετε περισσότερα για την VORAS FLAVORS αλλά και να γευτείτε και εσείς τα υπέροχα προϊόντα μπορείτε να επισκεφτείτε το site www.vorasflavors.gr

+30 2314010654

Ειρήνης 7, Πυλαία, Θεσσαλονίκη

info@vorasflavors.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard