Lucky Charm 2022-Γούρια 2022

Το φυλαχτό ή φυλακτό ή γούρι, το περίαπτον των αρχαίων Ελλήνων, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα "μαγικά" μέσα, με τα οποία επιδιώκεται άλλοτε η αποτροπή και πρόληψη κακού και άλλοτε η επίτευξη αγαθού και ευδαιμονίας, όπως σημειώνει ο Έλληνας λαογράφος Γεώργιος Μέγας στα "Ζητήματα ελληνικής λαογραφίας".(βικιπαιδεια)




Το γούρι  με  το πέρασμα των χρόνων έγινε συνήθεια και την Πρωτοχρονιά εκτός από την  ανταλλαγή  ευχών  για καλή χρονιά χαρίζουμε  και γούρια.

Ψάξαμε και βρήκαμε 5 όμορφα γούρια για το 2022, για δώρα αλλά και για τον εαυτό μας!!!
Έτσι για να πάει καλά το 2022!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

1.Υποδεχτείτε τη νέα χρονιά ένα εντυπωσιακό γούρι. 



Το 2022 είναι μια χρονιά γεμάτη δυάρια γι’ αυτό και την υποδεχόμαστε ελπιδοφόρα με νικηφόρο διάθεση. Το γούρι αυτής της χρονιάς λοιπόν δε θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από το σήμα της νίκης, δημιουργία του κοσμηματοπωλείου Michas.



2.Το νούμερο 22 χαρακτηρίζεται από την εσωτερική δύναμη που μπορούμε να
απελευθερώνουμε, προκειμένου να πάρουν σάρκα και οστά όλες οι επιθυμίες μας. Αποτελεί το πνεύμα και την «ευθύνη» να χρησιμοποιούμε τα ταλέντα μας για να
βελτιώσουμε τον κόσμο και να μοιραστούμε τις γνώσεις μας, βοηθώντας να
ξεπεραστούν οι όποιες προκλήσεις και τα αναπάντεχα προβλήματα.



Αποτελεί συνώνυμο της αισιοδοξίας και «πυξίδα» για να ακολουθήσουμε το σωστό
μονοπάτι με σοφία, διαίσθηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Μπορείτε να το βρείτε στο GOFAS Jewelry boutiques

3.Υποδεχόμαστε το 2022 με το γούρι “Signature” που είναι ένας από τους πιο ισχυρούς αριθμούς, το 22 γραμμένο στους λατινικούς αριθμούς ΧΧΙΙ με τεράστιο συμβολισμό.


Με το φετινό της γούρι η ΜAYA ZOYLΟVITS μας εύχεται το 2022 να σηματοδοτήσει την αισιοδοξία, την ελπίδα και ότι η τύχη θα είναι με το μέρος μας!

4.ΓΟΥΡΙ 2022 ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ "ΚΥΚΝΟΙ" VENETIA VILDIRIDIS.




5.Η Li-LA-LO εμπνέεται από το γενναιόδωρο 2, τον ξεχωριστό αριθμό της ισορροπίας και της δυαδικότητας, και δημιουργεί για τη νέα χρονιά 2 γούρια με ιδιαίτερο συμβολισμό!


.


Lucky 22! Με ανάγλυφο το 22 και τις λέξεις “hope”, “love”, “life” και “luck”, το γούρι Qi (Τσι) εκφράζει το πνεύμα της ζωής, τη ζωτική ενέργεια που, σύμφωνα με την παραδοσιακή κινέζικη κουλτούρα, αναδύεται από τον άνθρωπο και απλώνεται σε όλη τη δημιουργία. Μια μοναδική έκφραση της εσωτερικής δύναμης που ρέει μέσα μας, ικανή να μας χαρίσει ισορροπία, αρμονία, υγεία και μακροζωία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard