ΟΛΗ Η ΓΛΥΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ ΑΠΟ ΤΟ Glykaki by Koutsoukos



Το Glykaki by Koutsoukos το ανακάλυψα στα ράφια του ψυγείου, στο super market της γειτονιάς μου και αμέσως έγινα η πιο πιστή τους φίλη με τόσες υπέροχες γεύσεις που ανακάλυψα, δεν σας κρύβω ότι κάποιες από αυτές δεν τις έβρισκα ούτε στα ζαχαροπλαστεία της περιοχής μου τα τελευταία χρόνια, οπότε η χαρά μου ήταν μεγάλη όταν άνοιξα τα αεροστεγώς συσκευασμένα μπολ των γλυκών και τις ξαναδοκίμασα.




Η ατομική συσκευασία με το κουταλάκι για να μπορείτε να γευτείτε κάθε στιγμή και όπου βρίσκεστε το γλυκό που επιλέξατε, τα αγνά υλικά, η ποιότητα και η ποσότητα του γλυκού, η εκπληκτική γεύση τους, με κάναν να θέλω να τα δοκιμάσω όλα.

Το Glykaki είναι ένα ελληνικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και παρασκευάζει ατομικά συσκευασμένα γλυκά σε υπέροχες γεύσεις παραδοσιακές και σύγχρονες, Banoffee, T.Bueno, Σοκολατόπιτα, Μελαχρινή, Βυζαντινό, Éclair κρέμας, Éclair ,Κορμός, Προφιτερόλ, Μπαμπάς, Μιλφέιγ, Πάστα ποντίκι, Κωκ, Εκμέκ κανταΐφι, Νεγράκι, Πάστα αμυγδάλου, Μπισκοτίνο – Cookies, Σοκολατίνα, Πάστα Σεράνο, Πάστα ferrero, Cheese cake, Black Forest.



Εσείς που μας διαβάζετε ξέρετε ότι αν δεν μάθουμε περισσότερα για τις ελληνικές επιχειρήσεις που τα προϊόντα τους μας ενθουσιάζουν δεν ησυχάζουμε, έτσι ήρθαμε σε επικοινωνία με τους ιδιόκτητες της επιχείρησης και μιλώντας με τον κ. Αντώνη Κουτσούκο, μάθαμε αρκετές πληροφορίες για το glykaki.gr που τις μοιραζόμαστε μαζί σας.

Μιλήστε μας για την επιχείρηση glykaki.gr, πως προέκυψε η δημιουργία της
και ποιοι βρίσκονται πίσω από την συγκεκριμένη επιχείρηση?
Η δημιουργία της εταιρίας προέκυψε από την ανάγκη της αγοράς, για ένα ποιοτικό και γευστικό συσκευασμένο γλυκό όπου θα μπορεί ο καταναλωτής να το γευτεί οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, στο γραφείο, στο σπίτι ακόμα και στον δρόμο.
Για μας, οι μυρωδιές και οι αναμνήσεις ήταν καθοριστικές, ενώ η αγάπη και η γνώση για το γλυκό, ήταν προαπαιτούμενα.  Με τα εφόδια αυτά, η οικογένειά μας δημιούργησε το Glykaki. Στα ίδια βήματα πατήσαμε κι εμείς  – η δεύτερη γενιά – με συνέπεια, υπευθυνότητα και γνώμονα την υψηλή ποιότητα.

Ποια είναι αυτή την στιγμή η παρουσία σας στην Ελλάδα και πως βλέπει το
μέλλον η επιχείρηση στην εγχώρια αγορά.

Το Glykaki μπορείτε να το βρείτε σχεδόν σε όλη την Ελλάδα μέσω συνεργασιών με super market, mini market, αναψυκτήρια, περίπτερα και καφέ. Οι συνεργάτες μας καλύπτουν σχεδόν όλους τους Νομούς και ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα μας βρείτε σε όλη την Ελλάδα.

Ποια είναι τα προϊόντα που παράγεται και σε τι θα λέγατε ότι ξεχωρίζουν
από άλλα παρόμοια  προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά?

Καθημερινά παράγουμε εικοσιπέντε διαφορετικούς κωδικούς προσπαθώντας να
καλύψουμε όλα τα γούστα και όλες τις εποχές. Σίγουρα εκτός από την μεγάλη γκάμα των γλυκών μας, ξεχωρίζουμε τόσο για τις καλύτερες πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε, την αεροστεγή κλεισμένη συσκευασία μας όσο και για τις μοναδικές συνταγές μας. Ο εν λόγω συνδυασμός δίνει ένα άριστο αποτέλεσμα στον καταναλωτή γευόμενος ένα μοναδικό συνδυασμό φρεσκάδας, γεύσης και ποιότητας.

Ποιο νομίζετε ότι είναι το Νούμερο 1 προϊόν σας και πείτε μας τι
καινούργια προϊόντα ετοιμάζεται για το 2022 και πόσο σύντομα θα τα
δούμε.

Θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσουμε μόνο ένα Glykaki από την γκάμα μας, αδικώντας τα υπόλοιπα. Θεωρούμε ότι κάθε Glykaki είναι μοναδικό ώστε να καλύψουμε όλα τα γούστα των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Θα θέλαμε στο σκέλος για το τι ετοιμάζουμε το 2022 να κάνετε λίγο υπομονή. Σίγουρα θα είναι κάτι μοναδικό για την Ελληνική αγορά.

Ποιο νομίζεται ότι είναι το μυστικό της επιτυχίας σας?

Σίγουρα η αγάπη μας και η γνώση για το Glykaki σε συνδυασμό με τις καλύτερες πρώτες ύλες και τις μοναδικές συνταγές μας.

Ποια είναι η φιλοσοφία σας, για τα παραγόμενα προϊόντα σας.

Θα έλεγα ότι είναι η πιο απλή και δύσκολή φιλοσοφία ταυτόχρονα. Το καθοριστικότερο ρόλο για την παραγωγή των γλυκών μας, είναι η κάλυψη γεύσης και ποιότητας σε εμάς μας και τους συνεργάτες μας. Θεωρώντας ότι για να παράγεις οτιδήποτε πρέπει πρώτα να καλύψει εσένα σαν καταναλωτή.

Που μπορεί κάποιος να βρει και να προμηθευτεί τα προϊόντα σας

Μπορεί να τα προμηθευτεί σε πολλά super market, mini market, αναψυκτήρια, περίπτερα και καφετέριες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο instagram @glykaki
και στο site https://www.glykaki.gr/

Ραντεβού με τη γεύση !!!
Ραντεβού με το Glykaki By Koutsoukos !!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard