Τι αγόρασα από το parfimo.gr


Ίσως ήταν η τελευταία παραγγελία μου για φέτος και θέλω να μοιραστώ μαζί σας τις αγορές μου από το αγαπημένο e-shop parfimo.gr από όπου για το 2021 κατάφερα να χαλάω μόνο 20 ευρώ τον μήνα, ίσως και το 2μηνο και να καλύπτω τις περισσότερες ανάγκες μου αφού πάντα βρίσκω ποιοτικά προϊόντα μεγάλων brands σε πολύ καλές τιμές και προσφορές.




Τι αγόρασα λοιπόν από το parfimo.gr



LANCASTER SKIN LIFE EARLY-AGE-DELAY
μια αντιρυτιδική κρέμα ματιών κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων για γυναίκες, σε βαζάκι των 15 ml στα 13,95 ευρώ.
Μια κρέμα απαραίτητη για τα μάτια μας και μόνο, αφού λειαίνει τις λεπτές γραμμές και ρυτίδες στην περιοχή των ματιών, βοηθάει να μειωθούν οι σακούλες και οι μαύροι κύκλοι και τα μάτια μας να φαίνονται πιο φωτεινά και ξεκούραστα.




Συστήνεται για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους της επιδερμίδας


GABRIELLA SALVETE COLLAGEN GOLD
πρόκειται για ενυδατικά patches ματιών για γυναίκες. Σίγουρα τα μάτια μας χρειάζονται μια ειδική μάσκα ματιών και αυτή η χρυσή μάσκα περιέχει κολλαγόνο, εκχύλισμα χαμομηλιού και αιθέρια έλαια, για να βοηθήσει τις αφυδατωμένες γραμμές και ρυτίδες να βρουν την ελαστικότητα τους να γίνου πιο λείες, αλλά να βοηθήσει και στην θρέψη και την αναγέννηση τους. Οι μάσκες ματιών
βοηθάνε επίσης στην μείωση των μαύρων κύκλων και στα πρηξίματα. Τις μάσκες ματιών GABRIELLA SALVETE COLLAGEN GOLD θα τις βρεις σε συσκευασία των 5 τεμαχίων (5 ζευγάρια, 1 patch για κάθε μάτι) στα 4,85


Συστήνεται για όλες τις ηλικίες και όλους τους τύπους της επιδερμίδαςCruelty free -Vegan


ECODENTA TOOTHPASTE EXTRA REFRESHING MOISTURISING
μια αναζωογονητική οδοντόκρεμα για μια υγιή στοματική κοιλότητα θα την βρείτε σε σωληνάριο των 100 ml στα 2,85. Οι οδοντόκρεμες ECODENTA περιέχουν Kalident, μια φυσική πηγή ασβεστίου που ενισχύει το σμάλτο των δοντιών κα γεμίζει τις μικρέ ρωγμές. Αυτό το συστατικό θα κρατήσει τα δόντια σας σε εξαιρετική κατάσταση!



Βέβαια στο e-shop της parfimo.gr θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από οδοντόκρεμες για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει.


Αυτές λοιπόν ήταν οι αγορές μου για τον Νοέμβρη και τώρα σας αφήνω γιατί θέλω να παραγγείλω μάσκες προσώπου για να με βρει ο καινούργιος χρόνος περιποιημένη, φωτεινή και λαμπερή!


Οι προαγγελίες έρχονται πολύ γρήγορα στα χέρια μας, με παράδοση περίπου 1 εβδομάδα αφού οι κεντρικές αποθήκες βρίσκονται στην Τσεχία, ενώ τα έξοδα μεταφοράς, ανέρχονται μόνο σε 3,90 ευρώ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard