BECALM.SA- ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ

Ο χειμώνας μας έδειξε για τα καλά τα δόντια, το κρύο έγινε πιο τσουχτερό ενώ σε κάποιες περιοχές ήδη χιόνισε. Φυσικά όλοι μας προσπαθούμε λόγω της πανδημίας να θωρακίσουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας με το καλύτερο τρόπο, φοράμε ζεστά ρούχα και φυσικά τις μάσκες μας, πίνουμε ζεστά τσαγάκια για τον λαιμό μας, δεν κυκλοφορούμε έξω αν δεν είναι απαραίτητο, πίνουμε καθημερινά βιταμίνες και τρώμε πολλά φρούτα, αλλά δεν αρκούν μόνο αυτά. 




Η εταιρεία BECALM.SA είναι πάλι κοντά μας με νέα συμπληρώματα που προστατεύουν και ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής και τις ιώσεις!

Σήμερα θα σας συστήσω 3 προϊόντα  της εταιρίας BECALM.SA, που θεωρώ πως δεν πρέπει να μην λείπουν από κανένα σπίτι.




Το Elderflu Adult είναι σιρόπι που μας προστατεύει από το κρυολόγημα και τη γρίπη. 

Περιέχει Σαμπούκο μελανό, βιταμίνη C, βιταμίνη D3, βιταμίνη Ε, Ψευδάργυρο και Althea. Ενισχύει το ανοσοποιητικό μας σύστημα ενάντια στους ιούς για να μην αρρωστήσουμε, αλλά και αν νοσήσουμε μειώνει πάρα πολύ τα συμπτώματα της γρίπης και τη διάρκεια της ασθένειας. 

Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε προληπτικά, ειδικά σε περιόδους έξαρσης επιδημίας, αλλά και στην περίπτωση που αρρωστήσουμε. 

Έχει καταπληκτική γεύση λεμόνι.




Το Elderflu kids είναι σιρόπι που προστατεύει τα παιδιά από το κρυολόγημα και τη γρίπη. 

Περιέχει Σαμπούκο μελανό, βιταμίνη C, βιταμίνη D3 και Ψευδάργυρο. Ενισχύει το ανοσοποιητικό τους σύστημα ενάντια στους ιούς για να μην αρρωστήσουν, αλλά και αν νοσήσουν μειώνει πάρα πολύ τα συμπτώματα της γρίπης και τη διάρκεια της ασθένειας. 

Μπορούμε να το χρησιμοποιούμε προληπτικά, ειδικά σε περιόδους έξαρσης επιδημίας, αλλά και στην περίπτωση που αρρωστήσουν. 

 Έχει καταπληκτική γεύση κεράσι.

Κατάλληλο από 2 ετών και άνω. Τα μικρά παιδιά από 2-8 ετών παίρνουν μόνο 5ml σιρόπι μία φορά την ημέρα. 

Έτσι επειδή το μπουκάλι είναι 250ml θα περάσουν 50 ημέρες.




Το Pneorhin είναι αποσυμφορητικό gel. 

 Τα φυτικά του συστατικά ( ευκάλυπτος, Θυμάρι και μενθόλη) βοηθούν στην απελευθέρωση της αναπνοής, ενώ η Aloe Vera και το Υαλουρονικό οξύ κρατάνε την επιδερμίδα πάντα ενυδατωμένη, αποφεύγοντας έτσι τα σκασίματα και τους ερεθισμούς. 

Βάζουμε μικρή ποσότητα στο πάνω χείλος και κοντά στους αεραγωγούς της μύτης. 

Το χρησιμοποιούμε όσο συχνά θέλουμε. 

Είναι κατάλληλο από 2 ετών και άνω.

H εταιρεία BECALM ΑΕ είναι μια ελληνική εταιρεία με αντικείμενο την παραγωγή και προώθηση καινοτόμων φαρμακευτικών & παραφαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής. Οι ιδρυτές και τα στελέχη της εταιρείας Becalm ΑΕ, είναι άνθρωποι με αγάπη για το αντικείμενο, αφοσίωση, δημιουργικότητα, και με σημαντική και μακρόχρονη πείρα σε πολυεθνικές και μεγάλες ελληνικές εταιρείες του φαρμακευτικού και καταναλωτικού κλάδου.

Αν θέλετε να τα δοκιμάσετε κάντε μια βόλτα από το site της εταιρίας https://www.becalm.gr/  για τις παραγγελίες σας  

Και μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στο giveaway στο insta account μας @beautydaysbymary 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard