ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΟΡΕΟ

Η συνταγή που θα σας δώσω σήμερα δεν είναι μια δύσκολη συνταγή και είμαι σίγουρη οτι δεν την βλέπετε πρώτη φορά, ίσως και να την έχετε φτιάξει . Αποτελεί όμως  μια νόστιμη και εύκολη συνταγή που θα την φτιάξετε με τον γνωστό τρόπο αλλά μπορείτε να βάλετε την φαντασία σας και να διακοσμήσετε τα σοκολατάκια σας,  εξωτερικά όπως εσείς θέλετε!!!



ΥΛΙΚΑ 

3 πακέτα oreo των 154γρ. θρυμματισμένα (τα σπάω στην μέση και τα θρυμματίζω στο μπλέντερ), χρησιμοποιώ τα κλασσικά με κρέμα βανίλιας, όταν όμως βρίσκω oreo με γεύσεις πχ φράουλα τα τιμάω δεόντως.

200 γρ. τυρί κρέμα

λίγη  βανιλίνη 

300 γρ. κουβερτούρα μαύρη, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και λευκή κουβερτούρα για την επικάλυψη

διάφορα διακοσμητικά, τρούφες σοκολάτας, τρούφες χρωματιστές, ξηροί καρποί κλπ



Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, τη βανιλίνη, τα θρυματισμένα μπισκότα και τα ανακατεύουμε με τα χέρια μας  μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προτείνω να φορέσετε γάντια για πολλούς λόγους!
Το μείγμα είναι έτοιμο για να πλάσουμε τα μπαλάκια τα οποία τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και στην συνέχεια  τα βάζουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μισή ώρα.

Τοποθετούμε την κουβερτούρα σε μπεν μαρι και βουτάμε ένα ένα τα μπαλάκια ώστε να καλυφθούν γύρω γύρω με σοκολάτα. Τα τοποθετούμε πάλι στην λαδόκολλα, σε απόσταση το ένα από το άλλο και αφήνουμε να παγώσει η κουβερτούρα. 

Ανάλογα την διακόσμηση που θέλουμε να κάνουμε ρίχνουμε την τρούφα ή τους ξηρούς καρπούς από επάνω.
 Αν χρησιμοποιήσετε λευκή κουβερτούρα για διακόσμηση, αφήστε τα τρουφάκια να κρυώσουν καλά και περιχύστε με λευκή κουβερτούρα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard