LAVERA - ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΙΩΘΕΙΣ


Όταν πριν λίγο καιρό έφτασαν στα χέρια μου, 2 νέα προϊόντα από την εταιρία Lavera, ανυπομονούσα να τα δοκιμάσω και να σας τα συστήσω γιατί ήξερα εξαρχής ότι θα μείνω απόλυτα ικανοποιημένη. 

Αυτά τα προϊόντα είναι τα νέα body lotion της lavera!! Το ένα με άρωμα πορτοκαλιού και το άλλο με άρωμα  άγριου τριαντάφυλλου.


Ηδη είμαστε στον Δεκέμβριο, το κρύο έχει αρχίσει να γίνεται πιο έντονο και το δέρμα μας ζητάει πιο βαθιά ενυδάτωση. Ας του προφέρουμε λοιπόν καθημερινά περιποίηση και προστασία όπως του αρμόζει. 

Τα νέα body lotion που δοκίμασα μπορω να σας πω με σιγουριά ότι απορροφώνται γρήγορα χωρίς να αφήνουν ασπρίλες και λιπαρότητα στο δέρμα, αφού τα εφαρμόσεις στο δέρμα μπορείς να ντυθείς αμέσως και να κάνεις τις υποχρεώσεις σου,  έχουν ευχάριστη υφή και απολαυστικά αρώματα που αυτόματα σου φτιάνουν την διάθεση! Είμαι σίγουρη ότι οι γύρω σας, θα σας ρωτήσουν τι μυρίζει τόσο ωραία!!!
 Ενυδατώνουν πολύ καλά το δέρμα ενώ παράλληλα το περιποιούνται.

Ας δούμε όμως αναλυτικά τα 2 προϊόντα

Body Lotion Revitalising Κρέμα Σώματος – Αναζωογόνησης 
Με βιολογικό Πορτοκάλι & Βιολογικό Έλαιο Αμυγδάλου
Η απαλή μας σύνθεση με Βιολογικό Πορτοκάλι και Βιολογικό Έλαιο Αμυγδάλου, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα, καθώς επίσης τονώνει τις αισθήσεις σας μέσα από το διεγερτικό της άρωμα.
-Απαλή υφή
-Αναζωογονητικό άρωμα πορτοκαλιού
-100% φυσικά όμορφη επιδερμίδα

Το Βιολογικό Πορτοκάλι, αποπνέει ένα διεγερτικό άρωμα που αναζωογονεί τις αισθήσεις και φημίζεται για την εξαιρετική φροντίδα του δέρματος.
Το Βιολογικό Έλαιο Αμυγδάλου, είναι πολύτιμο για τις θρεπτικές και μαλακτικές του ιδιότητες.
Προτείνετε για κανονική επιδερμίδα
Θα την βρείτε σε συσκευασία των 200ml


Κρέμα Σώματος (Body Lotion) με βιολογικό Άγριο Τριαντάφυλλο

Αυτή η κρέμα σώματος φροντίζει ήπια το σώμα σας χάρη στο βιολογικό έλαιο άγριου τριαντάφυλλου που περιέχει. Αισθανθείτε τη λειαντική επίδραση της λεκιθίνης και χαλαρώστε με το ελαφρύ ρόδινο άρωμα.
Ανεπαίσθητο άρωμα, με αιθέρια έλαια βιολογικού μελισσόχορτου και βιολογικής καλέντουλας, διατηρεί τη σφριγηλότητα και τη φυσική απαλότητα του δέρματος, ακόμη και όταν χρησιμοποιείται συχνά.

Τα συστατικά της προέρχονται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες
Εχει πιστοποίηση Natrue, ΒΙΟ & Vegan
Θα την βρείτε σε συσκευασία των 200ml

Τα Body Lotion θα τα βρείτε με αρώματα πορτοκαλιού, lime, άγριου τριαντάφυλλου και όλα αυτά φυσικά συνδυασμένα με την ενυδατική ιδιότητα της Αλόης. Είναι κατάλληλα για Vegan & έχουν Ανακυκλώσιμη συσκευασία.

Ρίξτε μια ματιά στο site της Lavera να δείτε αναλυτικά και άλλα προϊόντα που ταιριάζουν σ εσάς και να κάνετε τις παραγγελίες σας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard