2 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

 Φεύγεις για διακοπές και οι αποσκευές σου χωράνε οριακά τα ρούχα σου, τα μαγιώ, τα αντηλιακά και κάποια προϊόντα μακιγιάζ και ντεμακιγιάζ. 

Πόσα μπουκάλια και βάζα πρέπει όμως να πάρεις μαζί σου και ποια να αποχωριστείς. Σήμερα σου έχω λύση για το ντεμακιγιάζ και την αντηλιακή!!!



DELOUSIL DE MAKE UP

Delousil Aloe De Make Up 4 σε 1, ένα μπουκάλι με υγρό καθαρισμού για πρόσωπο, μάτια και λαιμό για να απαλλαγείτε το βράδυ που γυρνάτε για ύπνο κατάκοπες, με μια κίνηση εύκολα και γρήγορα, από το μακιγιάζ και τους ρύπους που κάθισαν όλη μέρα στην επιδερμίδα.  Καλύπτει όλους τους τύπους δέρματος είναι κατάλληλο και για το αδιάβροχο μακιγιάζ.

Εφαρμογή- σε ένα βαμβάκι ρίξτε μια μικρή ποσότητα υγρού ντεμακιγιάζ και με απαλές κινήσεις χωρίς τρίψιμο αφαιρέστε το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και λαιμό. Αν χρειαστεί περάστε με ένα καθαρό βάμβακι και δεύτερη φορά.



 Προσφέρει δράση στην επιδερμίδα μας  4 σε 1, καθαρίζει ενυδατώνει, απαλύνει και τονώνει την επιδερμίδα χάρης στην εμπλουτισμένη σύνθεσή με Αλόη, Εκχύλισμα αγγουριού, Πανθενόλη και Αλλαντοΐνη.

Χρησιμοποιήστε το και σαν τονωτικό της επιδερμίδας πριν το μακιγιάζ.

Ναι φέτος το καλοκαίρι το Delousil Aloe De Make Up 4 σε 1, είναι το προϊόν ντεμακιγιάζ, που θα έχουμε μαζί μας σ όλες τις αποδράσεις, στην πόλη, στα βουνά, στην θάλασσα με οποίο μέσο και αν ταξιδεύουμε.

Διατίθεται σε συσκευασία των 300ml.

Delousil Αντηλιακή κρέμα προσώπου Silky Skin Formula spf 30  με χρώμα

Άλλο ένα προϊόν που είναι απαραίτητο στις αποσκευές για τις διακοπές είναι μια καλή αντηλιακή με χρώμα, θα σας προτείνω την Delousil Αντηλιακή κρέμα προσώπου Silky Skin Formula spf 30  με χρώμα για να καμουφλάρει την επιδερμίδα σας και να καλύπτει τις ατέλειες ενώ έχει την ικανότητα να συγκρατεί την υγρασία και να απορροφά τη λιπαρότητα. Δεν αντικαθιστά σε καμιά περίπτωση το make up αλλά προσωπικά δεν το θέλω το καλοκαίρι και ειδικά όταν το πρόσωπο μου εκτίθεται στον ήλιο με τις ώρες.




Εχει υψηλό δείκτη προστασίας SΡF30, μεταξένια υφή, χάρη στη νέας τεχνολογίας -φόρμουλας Silky Skin. Η μοναδική αυτή φόρμουλα δημιουργεί ένα φιλμ ματ υφής στην επιδερμίδα, προστατεύοντάς την με εξαιρετική αποτελεσματικότητα από τις βλαβερές συνέπειες της UVΑ και UVB ακτινοβολίας.

Περιέχει λάδι Αλόης, Λάδι καρυδιάς, Σιτέλαιο, A-Bisabolol, Tocopherol προστατεύει την επιδερμίδα από τη φωτογήρανση, βασικό παράγοντα δημιουργίας ρυτίδων και γήρανσης του δέρματος, ενώ λειτουργεί και σαν ασπίδα προστασίας κατά των ελεύθερων ριζών. 

 Αν καταλάβουμε ότι χάθηκε από την επιδερμίδα μας η μεταξένια υφή της Delousil Αντηλιακή κρέμα προσώπου Silky Skin Formula spf 30 πρέπει να βάλουμε μια καινούργια ποσότητα κρέμας αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών.

Θα το τονίζω πάντα, ότι πρέπει να εφαρμόζουμε τα αντηλιακά προσώπου, σώματος, τουλάχιστον μισή ώρα πριν εκτεθούμε στον ήλιο ώστε να απορροφούνται καλά ενώ μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή το σκούπισμα με πετσέτα πρέπει να ανανεώνουμε το προϊόν.

Είναι κατάλληλη για ευαίσθητες και για ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες και κρίνεται απαραίτητη ειδικά τις πρώτες μέρες έκθεσης στον ήλιο.

Διατίθεται σε συσκευασία των 50ml.

Τα προϊόντα της Delousil τα προμηθεύομαι από το e-shop pharmtop.gr  κάντε κλικ στο link για να ρίξτε μια ματιά στα προϊόντα και στις καταπληκτικές τιμές και προσφορές του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard