Καλοκαιρινό Black Friday

 Καλοκαιρινό Black Friday



Το αγαπημένο καλοκαιρινό event της ΝΟΤΙΝΟ.gr επιστρέφει! Μια βδομάδα Black Friday στο notino.gr με  καταπληκτικές εκπτώσεις σε ποιοτικά αρώματα και καλλυντικά. Με τον κωδικό έκπτωσης Summer θα έχετε 20% έκπτωση στα προϊόντα επιλεγμένων αγαπημένων εταιρειών. Αγοράστε προϊόντα γνωστών οίκων όπως Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier και πολλών άλλων σε τιμές προσφοράς και μην περιμένετε τον Νοέμβριο, τότε θα έχουμε την ευκαιρία για νέες επιλεγμένες και οικονομικές αγορές .


Τι καλύτερο να κάνουμε τα ψώνια μας σε επώνυμα brand για τα προϊόντα που θα χρειαστούμε στις διακοπές μας, που θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες αλλά και σε αγαπημένα προϊόντα που μας είναι απαραίτητα όλο το χρόνο.

 

Το καλοκαιρινό Black Fridayξεκίνησε σήμερα 19.7.2021 και θα τελειώσει 25.7. 2021, με πάνω από  100 κορυφαία brands και θα υπάρχει 20% έκπτωση καθώς και πολλά δώρα με τις αγορές.


Είσαι έτοιμη για τις αγορές σου? ρίξε μια ματιά στο site της Notino.gr και στα brand που σε ενδιαφέρουν κάνε την παραγγελία σου τώρα και καλές διακοπές!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard