ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ DARK SPOT ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΧΕΡΙΑ

 Για την JUVENA και τα προϊόντα σας, σας έχω μιλήσει πολλές φορές. Ηρθε λοιπόν η ώρα να παρουσιάσω δύο νέα προϊόντα που έκαναν την εμφάνιση τους, πρόσφατα στην Ελλάδα με την σειρά MIRACLE ANTI-DARK SPOT. 

Ένα ισχυρό δίδυμο για πρόσωπο και χέρια που βοηθάει το δέρμα να φαίνεται απαλό και λαμπερό και το κυριότερο βοηθάει στην εξουδετέρωση και μείωση της εμφάνισης σκουρόχρωμων κηλίδων.

Το MIRACLE ANTI-DARK SPOT προτείνετε για όλες τις ηλικίες, στις νεότερες γυναίκες που παρουσιάζουν κηλίδες σαν αποτέλεσμα της εγκυμοσύνης ή της χρήσης αντισυλληπτικού χαπιού και στις πιο ώριμες ηλικίες που είναι και πιο συνηθισμένες λόγω της πολύχρονης έκθεσης στον ήλιο, δεν ξεχνάμε ποτέ, τις βλαβερές συνέπειες των ακτίνων UV στο δέρμα μας.

Οι ακτίνες UV ξεκινούν την παραγωγή του ενζύμου τυροσινεζίνη που με την σειρά της ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης. Με την πάροδο του χρόνου αρχίζουν να φαίνονται οι κηλίδες ηλικίας. Αυτές τις σκούρες κηλίδες λοιπόν έρχεται το Miracle Anti-Dark Spot να μειώσει, αποτρέποντας την υπερδραστικότητα του ενζύμου τυροσινεζίνη έτσι ώστε η μελανίνη να συνεχίσει να παράγεται ομοιόμορφα και να μην έχουμε προβλήματα δυσχρωμιών στο πρόσωπο και τα χέρια. Προσπαθεί να απαλύνει τους σκούρους τόνους και να εμποδίσει την μελλοντική τους ανάπτυξη.


💥Miracle Anti-Dark Spot Hyaluron Face Fluid💥

Ένα απαλό ρευστό gel κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος το οποίο μπορεί να εφαρμοστεί σε καλά καθαρισμένο δέρμα πρωί και βράδυ. Είναι πολύ καλό υποκατάστατο της κλασσικής ενυδατικής κρέμας για λιπαρές και μεικτές επιδερμίδες και είναι ιδανικό ή για χρήση ειδικά τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού. Εφαρμόστε το, στην επιδερμίδα του προσώπου και μην ξεχνάτε τον λαιμό και την περιοχή του V,  απορροφάτε εύκολα χαρίζοντας όψη αλαβάστρινη και επιδερμίδα λεία, απαλή και καλά ενυδατωμένη. Με την τακτική χρήση εξαφανίζει γρήγορα τα ενοχλητικά σημεία χρωματισμού. 


Με βάση την αποκλειστική τεχνολογία SkinNova SC της JUVENA, αυτή η κρέμα βελτιώνει την ποιότητα του δέρματός σας. Η εντατική φόρμουλα σε συνδυασμό με ένα εκχύλισμα βλαστικών κυττάρων άγριου ροδόδεντρου αναζωογονεί και δροσίζει το δέρμα. 


Συνηθίζουμε να λέμε ότι η ηλικία της γυναίκας φαίνεται από τα χέρια της, έτσι η JUVENA που αγαπάει τις γυναίκες φρόντισε με την 💥Miracle Anti-Dark Spot Hyaluron hand cream 💥να μειώσει ορατά τις σκούρες κηλίδες αλλά και να τις εμποδίσει να επανεμφανιστούν.


Εμείς πρέπει απλά κάθε πρωί και βράδυ (μετά το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών μας που επιβάλουν οι κανόνες υγιεινής) να κάνουμε ένα καλό μασάζ με την κρέμα στα χέρια μας και να φτάνουμε και μέχρι τα δάκτυλα και η δράση της κρέμα της θα κάνει το θαύμα.
Το δέρμα αρχίζει να γίνεται πιο απαλό και σφριγηλό και τα χέρια θα αποκτήσουν μια πιο λεία και αλαβάστρινη όψη ενώ οι κηλίδες σιγά σιγά δεν θα είναι ορατές.
Για το απαλό άρωμα της κρέμας δεν χρειάζεται να σας πω, όταν την μυρίσετε και εσείς θα καταλάβετε γιατί ξετρελάθηκα και με αυτό το προϊόν της Juvena.

Εσείς γνωρίζετε την εταιρεία @JUVENA, έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν τους?

Αν θέλετε να προμηθευτείτε και εσείς τα προϊόντα ρίξτε μια ματιά στο e-shop https://beautyandhealthcorner.gr/  από όπου τα παραγγέλνω και εγώ, συνήθως τρέχουν μεγάλες εκπτώσεις και προσφορές.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard