JUVENA ΤΑ ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΨΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 To καλοκαίρι ήδη έχει μπει για τα καλά, οι περισσότεροι έχουμε ξεκινήσει τις διακοπές και τα τις αποδράσεις του σαββατοκύριακου εδώ  ενώ κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται να αποδράσουν σε νησιά και παραλίες το επόμενο διάστημα ώστε να απολαύσουν τον καυτό  ήλιο της χώρας μας αλλά και την χαλάρωση και την ηρεμία των διακοπών τους, μακριά από την καθημερινότητα.


Φυσικά ετοιμάζουμε το νεσεσέρ των διακοπών μας από το οποίο δεν λείπουν ποτέ τα κατάλληλα αντηλιακά που μας ταιριάζουν, γιατί η προστασία της επιδερμίδας μας από τις βλαβερές ακτίνες του ηλίου και τις άσχημες συνέπειες μας απασχόλει όλους τώρα πια, πολύ σοβαρά.



Φέτος επέλεξα να με συντροφεύουν στις καλοκαιρινές αποδράσεις μου 3 αντηλιακά προϊόντα της JUVENA. Για την JUVENA δεν σας γράψω πολλά γιατί θα έχετε διαβάσει και άλλες φορές στα άρθρα μου ότι είναι μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες, με προϊόντα άριστα που μας έρχονται από την Ελβετία. Πρόκειται λοιπόν για μια εταιρία γνωστή στον κόσμο της κοσμετολογίας  για τα καλά, αντιγηραντικά προϊόντα της, με τα μοναδικά της αποτελέσματα.


Τα αντηλιακά  προϊόντα της JUVENA, τα δοκίμασα πρώτη φορά φέτος και για να είμαι ειλικρινής έμεινα μέχρι τώρα απόλυτα ευχαριστημένη για αυτό αποφάσισα να σας τα συστήσω για να τα δοκιμάσετε και εσείς.


SUPERIOR ANTI-AGE CREAM SPF 50+




Θα ξεκινήσω με την σούπερ αδιάβροχη κρέμα προσώπου με υψηλή αντηλιακή προστασία που διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας και προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία (UVA/UVB) και τις ελεύθερες ρίζες χάρη στη καινοτόμα τεχνολογία με  hydro-boost technology και Skin Nova SC Technology.
Εχει απαλή υφή, απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα και γυαλάδα στο πρόσωπο, ενώ προστατεύει αποτελεσματικά από τον ήλιο.
Θα την βρείτε σε συσκευασία των 75ml και θα τονίσω ότι για καλύτερα αποτελέσματα πρέπει να την φοράτε 20 – 30 λεπτά πριν την έκθεση στον ήλιο, δηλαδή πριν ξεκινήσουμε από το σπίτι. Εκτός από το πρόσωπο να μην ξεχνάτε τα αυτιά, τον λαιμό και το ντεκολτέ! Επίσης επιβάλλεται να φοράμε αντηλική κρέμα προσώπου χειμώνα, καλοκαίρι. 


SUNSATION AFTER SHOWER GEL





Μετά την ηλιοθεραπεία χρησιμοποιήστε ένα ήπιο αφρόλουτρο σε μορφή gel με πανθενόλη και Aloe Vera, που ηρεμεί και χαλαρώνει το δέρμα από την έκθεση στον ήλιο ενώ προσφέρει πλούσια ενυδάτωση.


AFTER SUN SHOWER GEL




Ένα προϊόν που λάτρεψα φέτος το καλοκαίρι είναι η λοσιόν για μετά την ηλιοθεραπεία που θα εφαρμόσετε μετά το μπάνιο μας στο σπίτι, σ όλο το σώμα σας. Αυτή η  αντιγηραντική λοσιόν σώματος με SPF30, στην ουσία έχει κρεμώδη υφή παρέχει φυσικό μαύρισμα με προστασία ενώ διατηρεί αυτό που έχετε αποκτήσει. Απορροφάται εύκολα, μαλακώνει και καταπραΰνει το δέρμα ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα καλοκαιρού επάνω σας. Την λάτρεψα πραγματικά!

Μπορείτε να τα βρείτε τα προϊόντα για να τα παραγγείλετε και εσείς αλλά και να ανακαλύψετε και άλλα προϊόντα της  @juvena στο e-shop @beautyandhelthcorner που έχει φοβερές εκπτώσεις και προσφορές όλο τον χρόνο. Από ερεύνα αγοράς που έκανα και σ άλλα e-shop θεωρώ ότι το eautyandhelthcorner έχει αχτύπητες  τιμές σ αυτά τα προϊόντα.

 https://beautyandhealthcorner.gr/brand/juvena/





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard