Nature’s Gold Το μεράκι και η αφοσίωση στα Κρητικά βότανα και τα προϊόντα της ελληνικής φύσης, δημιουργούν θαυματουργά προϊόντα!

Η Nature’s Gold είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με έδρα το Ηράκλειο, στην Κρήτη που από το 2011 δραστηριοποιείται στο εμπόριο, την παραγωγή και επεξεργασία αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών, το εμπόριο αιθέριων ελαίων, φυτικών ελαίων και άλλων φυτικών προϊόντων που προέρχονται κυρίως από την Κρητική γη αλλά και από επιλεγμένες περιοχές της Ελλάδας και του εξωτερικού.





Σε κουβέντα που κάναμε με την ψυχή της επιχείρησης την Αρια, μας είπε ότι η Nature’s Gold  δημιουργήθηκε από την αγάπη της οικογένειας για τη φύση και τα αγνά και ποιοτικά προϊόντα. 

Έχουν επιλέξει να καλλιεργούν και να παράγουν τα κρητικά βότανα με βιολογικούς τρόπους, σε μια έκταση 40 στρεμμάτων νότια του Ρεθύμνου στην περιοχή της Αγίας Γαλήνης, δίνοντας ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα της καλλιέργειας και σε όλα τα στάδια παραγωγικής διαδικασίας.

Μετά από μελέτες και συνεργασίες με βοτανολόγους και αρωματοθεραπευτές
δημιούργησαν την προϊοντική σειρά με το brand της Nature’s Gold σε βότανα, ροφήματα τσαγιού, θεραπευτικά μείγματα βοτάνων και προϊόντων αρωματοθεραπείας, που με μεγάλη επιτυχία επιλέγονται από καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Για  τα προϊόντα της Nature’s Gold λοιπόν θα μιλήσουμε σήμερα, κάποια από τα οποία δοκίμασα και πραγματικά ενθουσιάστηκα.




Λάτρης των αιθέριων ελαίων δεν θα μπορούσα να μην ξεκινήσω με αυτά. Τα αιθέρια έλαια της Nature’s Gold  παρασκευάζονται στην Κρήτη από αυτοφυή φυτά και κάτω από αυστηρές προδιαγραφές αλλά χρησιμοποιούν και κάποια  άλλα προέρχονται από παραγωγούς ανά την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Την χρησιμότητα των αιθέριων ελαίων στην καθημερινότητα μας και τα οφέλη τους, τα γνωρίζουμε όλοι. 

Επέλεξα να δοκιμάσω αιθέρια έλαια, από την νέα σειρά Essential Oil Blends για διάχυση στο χώρο που την θεωρώ απαραίτητη ειδικά τώρα το καλοκαίρι με τα κλειστά παράθυρα λόγω των κλιματιστικών αλλά και τον χειμώνα. Επίσης μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σαν  έλαιο βάσης για μασάζ ή για ένα αναζωογονητικό μπάνιο.

 Θα τα βρείτε συσκευασμένα σε μια όμορφη ξύλινη συσκευασία ανά 3 μπουκαλάκια και ανάλογα με το άρωμα που προτιμάται και χρησιμοποιήστε τα ανάλογα με την συνιστάμενη δοσολογία που αναγράφεται για καλύτερα αποτελέσματα.

Επέλεξα την σειρά REFRESH AIR για ανανέωση & καθαρισμό της ατμόσφαιρας με αιθέρια έλαια Γκρέιπφρουτ, Περγαμόντο, Λεμόνι. 

Το Περγαμόντο προσφέρει ψυχική ηρεμία και καταπολεμά τις συναισθηματικές διαταραχές, την κατάθλιψη και το άγχος.

Το λεμόνι,  έχει αντισηπτικές του ιδιότητες και  αναζωογονητικό άρωμα. Βοηθάει στην ανανέωση της ατμόσφαιρας και του πνεύματος καθώς και για τη βελτίωση της συγκέντρωσης.

 Το γκρέιπ φρουτ βοηθάει στο άγχος, την κατάθλιψη, την ανορεξία, τον πυρετό. Εχει αποτοξινωτικές ιδιότητες ενώ απομακρύνει την σωματική και την πνευματική κόπωση και την έλλειψη συγκέντρωσης. 

Όλα έχουν υπέροχο άρωμα !!!

Εσείς μπορείτε να επιλέξετε άλλα αρώματα με αιθέρια έλαια ανάλογα με τις ανάγκες και τα οφέλη που θέλετε να έχετε, αφού η Nature’s Gold διαθέτει μεγάλη ποικιλία για κάθε περίπτωση.


BREATH EASY για αποσυμφόρηση της αναπνοής με αιθέρια έλαια δενδρολίβανο, ευκάλυπτο, μέντα


MINDFULL BALANCE για πνευματική ισορροπία & διαλογισμός με αιθέρια έλαια λιβάνι, φασκόμηλο, δενδρολίβανο.


CALM DOWN για ηρεμία και χαλάρωση με αιθέρια έλαια λεβάντα, περγαμόντο, νερόλι.


FOCUS για συγκέντρωση & ευεξία με αιθέρια έλαια δενδρολίβανο, πατσουλί, λεμόνι.

Εκτός από τα σετ θα βρείτε και μεμονωμένα μπουκαλάκια με αιθέρια έλαια που αποτελούν  τη βάση για την αρωματοθεραπεία στην εναλλακτική ιατρική,  και με την χρήση τους στοχεύουν στη θεραπεία ψυχής και σώματος. 

Ανακαλύψτε μεγάλη ποικιλία από 100% αγνά αιθέρια  έλαια της Nature’s Gold για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά και ευεξία στο e-shop   https://www.myhealthmarket.gr/myhealthblog

Όμως εκτός από τα αιθέρια έλαια δοκίμασα και 3 προϊόντα ακόμη, που με εξέπληξαν και σας προτείνω να τα δοκιμάσετε και εσείς 




Το ανθόνερο χαμομηλιού  καταπραΰνει, ηρεμεί, δροσίζει, τονώνει, ενυδατώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα χαρίζοντάς της λάμψη και φρεσκάδα..!!

Προσφέρει, όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες που χρειάζεται το δέρμα, για τόνωση και ενυδάτωση, διατηρώντας την όψη της επιδερμίδας μας λαμπερή και αναζωογονημένη!

Το χρησιμοποιώ καθημερινά και ειδικά τώρα με την χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους βοηθάει την επιδερμίδα μου διατηρώντας την ισορροπία του φυσικού ph αλλά και επειδή καθαρίζει το δέρμα σε βάθος.

Για την ενυδάτωση της επιδερμίδας μου χρησιμοποίησα και το ευχαριστήθηκα το λάδι ενυδάτωσης προσώπου - HYBRATING FACIAL OIL της Nature's Gold αποτελεί ένα φυτικό προϊόν με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα ελαίων για την καθημερινή φροντίδα και ενυδάτωση του προσώπου. Περιποιείται την επιδερμίδα, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση, έχει αντιγηραντικές ιδιότητες, λειαίνει τις ρυτίδες  και διατηρεί την υγρασία στο δέρμα.

Το λάδι περιέχει αιθέριο έλαιο χαμομήλι, νυχτολούλουδο σε βάση από έλαια αργκάν και σταφυλοκουκουτσέλαιου.

Και τέλος ένα προϊόν σώματος με υπέροχα αποτελέσματα με την τακτική χρήση του,  το ANTI CELLULITE OIL το λάδι μασάζ σύσφιξης και κυτταρίτιδας της Nature's Gold ενα ακόμη φυσικό προϊόν με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα ελαίων για τοπικό μασάζ, με για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Ειδικά σχεδιασμένο να εισχωρεί έως την τελευταία στιβάδα του δέρματος, με κατάλληλα συστατικά που συμβάλουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα άμεσα.

Το λάδι περιέχει αιθέριο έλαιο μάραθο, λεμόνι, lime σε βάση από έλαια συμήδας, κισσού και φυκιών.

Υπέροχα προϊόντα της Ελλάδα μας και της Κρητικής γης από ανθρώπους με μεράκι και πίστη στα αγνά προϊόντα του τόπου μας και στην παράδοση ετών. 

Αν και εσείς θέλετε να τα δοκιμάσετε και να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για αυτά, αναζητήστε τα στο insta @naturesgold_crete και στο site https://www.naturesgold.gr/el/

και @ myhealthmarket.gr και στο e-shop https://www.myhealthmarket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard