PARFIMO KAI ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ


Στο τελευταίο άρθρο μου σας έγραψα ότι ετοιμάζω καινούργια παραγγελία πριν φύγω για διακοπές τον Αύγουστο και πριν καλά καλά προλάβω να την στείλω, μου ήρθε ένα πακέτο από parfimo.gr με το αγαπημένο μου γυναίκειο καλοκαιρινό άρωμα CALVIN KLEIN ENDLESS EUPHORIA, δώρο της αδελφούλας μου Λίας, για την γιορτή μου που είναι τον 15Αύγουστο.


"Αφού δεν θα είσαι εδώ στην γιορτή στα στέλνω νωρίτερα για να τα έχεις μαζί σου, στις διακοπές και να τα χαρείς" μου είπε στο τηλέφωνο όταν πήρα για να την ευχαριστήσω για την έκπληξη!!

Τι να πω η χαρά μου είναι μεγάλη, ειδικά όταν λαμβάνω δώρα χωρίς να το περιμένω!!!!


Το CALVIN KLEIN ENDLESS EUPHORIA είναι ένα από τα αγαπημένα μου γυναικεία αρώματα λόγω της σύνθεσης του αρώματος που αναδύει φρουτώδη και λουλουδένια αρώματα αφού περιέχει περγαμόντο , άνθος κερασιού, μυρωδιά από μανταρίνι και πορτοκάλι, βιολέτα , ρόζα, πασχαλιά, σανταλόξυλο, μόσχος , μπαμπού. Το λατρεύω και το φοράω από την Άνοιξη μέχρι και το φθινόπωρο. 
Κυκλοφορεί σε συσκευασίες 40ml, 75ml, 125ml.

Το πακέτο περιείχε και ένα αποσμητικό REXONA MOTIONSENSE™ COTTON DRY 48H, αντιιδρωτικό για γυναίκες σε συσκευασία 75 ml (travel size) ότι πρέπει για να μην κουβαλώ ογκώδη πράγματα μαζί μου.

Για το αντιιδρωτικό της  RΕΧΟΝΑ δεν χρειάζεται να σας πω πολλά, όλοι ξέρουμε ότι η Rexona είναι ένα βήμα μπροστά από πολλά άλλα προϊόντα τις ίδιας κατηγορίας. Δεν έχει σημασία ποιο προϊόν της Rexona επιλέγετε,  να είστε σίγουροι ότι όλα έχουν  σχεδιαστεί για να σας προσφέρουν φρεσκάδα και προστασία, επειδή περιέχουν μικροκάψουλες που προστατεύουν τις μασχάλες από την εφίδρωση όσο και δραστήριοι να είστε. Το REXONA MOTIONSENSE™ COTTON DRY 48H όπως καταλάβατε παρέχει προστασία για 48 ώρες και επειδή το δοκίμασα σας λέω με σιγουριά ότι υπόσχεται, το κάνει.

Λοιπόν επειδή θα συνεχίσω να ψάχνω για spray σώματος για να κλείσω την παραγγελία μου, σας προτείνω και εσάς να ρίξετε μια ματιά στο site της parfimo.gr και στην κατηγορία "γυναικεία αρώματα" γιατί βλέπω ότι έχει εκπληκτικές προσφορές!

Αδελφούλα μου σε αγαπώ θα ανταποδώσω 💋💓 χρωστάω κέρασμα, μόλις επιστρέψω 🙏



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard