ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤO PARGIMO.GR

 Και τον μήνα που μας πέρασε, το στοίχημα που έχω βάλει με τον εαυτό μου να ψωνίζω προϊόντα που χρειάζομαι χρησιμοποιώντας μόνο 20 ευρώ, μπορώ να πω ότι έγινε πάλι πραγματικότητα χάρη στις εκπτώσεις και της προσφορές του αγαπημένου μου e-shop parfimo.gr

Φρόντισα λοιπόν να παραγγείλω κάποια προϊόντα που θα χρειαστεί να εχω μαζί μου στις καλοκαιρινές διακοπές και θα τα μοιραστώ σήμερα μαζί σας.


Ένα πλήρες σετ της ZIAJA-GDANSKIN για γυναίκες που αποτελείται από κρέμα προσώπου ημέρας SPF15 50 ml για ξηρή και αφυδατωμένη επιδερμίδα, ενυδατώνει τέλεια , ένα βάλσαμο σώματος 300 ml, ένα υγρό σαπούνι γλυκερίνης 300 ml και ένα ενυδατικό άρωμα που μοσχοβολάει 200 ml, όλα μαζί στα 7,70 ευρώ


Από την αγαπημένη μάρκα L´Oréal Paris, που τα προϊόντα της φροντίζουν για την ομορφιά γυναικών και ανδρών σε όλο τον κόσμο για περισσότερα από 100 χρόνια, επέλεξα το spray  L´ORÉAL PARIS MAGIC RETOUCH INSTANT ROOT CONCEALER SPRAY για να καλύψει τις ρίζες των μαλλιών μου όταν η βαφή αρχίσει να κατεβαίνει αλλά και να καλύψει τις λευκές τρίχες. Το spray αυτό έχει λύσει το πρόβλημα της ρίζας ανάμεσα στις βαφές. Θα το βρείτε στα 75ml και σε τιμή 5,95 στην απόχρωση που σας ταιριάζει.
Προτίμησα αυτή την φορά την Dark Blond και ίσως όταν παραγγείλω πάλι να πάρω την πιο ανοιχτή Light Blonde


Η Batiste είναι η μάρκα που προσφέρει μεγάλη ποικιλία από ξηρά σαμπουάν. Το ξηρό σαμπουάν το κουβαλάω πάντα μαζί μου στις διακοπές και στα ταξίδια, μου λύνει το πρόβλημα του άλουστου μαλλιού όταν ο χρόνος με πιέζει και δεν προλαβαίνω να τα λούσω . Το προϊόν εφαρμόζεται στις ρίζες των μαλλιών και απορροφά το πλεονάζον σμήγμα έτσι τα μαλλιά φαίνονται καθαρά και ανάλαφρα ενώ τα αρωματίζει ευχάριστα. (2,10 ευρώ)


Όπως γνωρίζετε, τις οδοντόβουρτσες πρέπει να τις αντικαθιστούμε τακτικά με καινούργιες για αυτό από την
 
Colgate, η οποία είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές προϊόντων στοματικής υγιεινής, επέλεξα ένα σετ με 3 οδοντόβουρτσες COLGATE EXTRA CLEAN (1,55 ευρώ)




Και επειδή στις διακοπές κάποια βραδινά δεν θέλουμε να βγούμε έξω αλλά χαλαρώνουμε στην βεράντα πήρα για να κάνω το περιβάλλον πιο ατμοσφαιρικό,  ένα αρωματικό κερί YANKEE CANDLE A NIGHT UNDER THE STARS. (1,90 ευρώ)

Θα μου πείτε αυτά μόνο θα πάρεις μαζί σου στις διακοπές? φυσικά και όχι, αν θέλετε μπορείτε να μου προτείνετε και εσείς κάποια προϊόντα απαραίτητα για το καλοκαιρινό νεσεσέρ γιατί σε λίγο θα αρχίζω να ετοιμάζω την νέα παραγγελία του Ιούλη, οι διακοπές δεν αργούν και θέλω να είμαι πανέτοιμη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard