Προτάσεις για καλοκαιρινό make-up

Το καλοκαίρι είναι η εποχή που προσφέρεται για μακιγιάζ, το ηλιοκαμένο δέρμα μας είναι έτοιμο να δεχτεί το πιο ωραίο και φυσικό look, αλλά και πιο λαμπερό και καλοκαιρινό μακιγιάζ με μπρονζέ, glowy αλλά και ιριδίζουσες αποχρώσεις. Χρησιμοποίησε προϊόντα και χρώματα που σου ταιριάζουν και μην ξεχνάς ότι σκοπός του μακιγιάζ είναι να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά σου και όχι να τα αλλοιώσεις με υπερβολές.





Το καλοκαίρι θέλω το πρόσωπο μου να είναι ανάλαφρο και φυσικό για αυτό δεν θέλω να χρησιμοποιώ make up, την λύση την βρήκα σε μια CC κρέμα ή color control/correcting cream ένα προϊόν που είναι ταυτόχρονα ενυδατική κρέμα, αντιρυτιδικός ορός, make-up και κονσίλερ. Επίσης για τις γυναίκες με ώριμη επιδερμίδα οι CC είναι οι πλέον κατάλληλες κρέμες αφού δεν «κάθονται» στις ρυτίδες και είναι κατάλληλες για εφαρμογή γύρω από τα μάτια! 


Δεν νομίζω να σκέφτεστε κάτι καλύτερο!! Δίνουν λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο και προστατεύουν από τις επιβλαβείς ακτινοβολίες χάρη στο φίλτρο UV.
 Επένδυσα σε μια κρέμα CC της Estée Lauder, την Revitalizing Supreme Global Anti-Aging CC Creme και δεν το μετανιώνω και να μου τελειώσει θα την ξαναγοράσω.





Χρησιμοποίησε highlighter, προϊόντα με λάμψεις που θα αναδείξουν την ηλιοκαμένη επιδερμίδα σου. Αγαπάω και χρησιμοποιώ την Catrice High Glow Mineral μια λαμπρυντική πούδρα, που οι λεπτές χρωστικές της, αφού περάσω με ένα πινέλο την επιφάνεια του προσώπου μου, χαρίζουν διακριτική και φυσική λάμψη χρησιμοποιώντας την ανάλογη ποσότητα για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν δεν θέλεις να την εφαρμόσεις σ όλο το πρόσωπο μπορείς με ένα μικρότερο πινέλο ή ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ να εστιάσεις στα σημεία που αντανακλούν το φως, από τις κορυφές των ζυγωματικών μέχρι τους κροτάφους, στην άκρη της μύτης και στα οστά της κλείδας.




Ένα ρουζ είναι απαραίτητο για το καλοκαιρινό μακιγιάζ, διάλεξε ένα σε φυσικό χρώμα και μια ελαφριά λάμψη ώστε να το φωτίζει και να τονίζει τα χαρακτηριστικά σου. Επέλεξα της Catrice το Blush Box Glowing + Multicolour το οποίο βγαίνει σε 2 αποχρώσεις και δεν αντιστάθηκα να πάρω και τις δυο, λόγω της οικονομικής του τιμής και της υπέροχης ποιότητας του.


Το λιπ γκλος με λάμψη είναι απαραίτητο για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ νομίζω ότι είναι το απαραίτητο εργαλείο για καλά ενυδατωμένα χείλη αλλά και για την ικανότητα που έχει ώστε να τα δείχνει πιο ζουμερά και λαμπερά. Επέλεξε ένα άχρωμο για να τονίσει και να κάνει πιο λαμπερό το χρώμα του κραγιόν που χρησιμοποιείς ή ένα με χρώμα με μεγάλη διάρκεια για να κρατάει τα χείλη σου λαμπερά και ενυδατωμένα. 


Υπάρχουν πολλών ειδών lip glos, αυτά που παρέχουν μεγάλη διάρκεια, αυτά που είναι ενυδατικά λιπ γκλος και  αποτρέπουν την αφυδάτωσή των χειλιών χάρη στα συστατικά που περιέχουν όπως υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ αλλά και ματ λιπ γκλός ή αυτά με έντονη λάμψη, glitter αλλά και αυτά που χάρη στα συστατικά τους όπως το κολλαγόνο και τα εκχυλίσματα από τσίλι, πιπέρι ή μέντα χαρίζουν όγκο και κάνουν τα χείλη πιο sexy και ελκυστικά. 
Επειδή ανάλογα με την διάθεση, βάφω και τα χείλη μου επέλεξα ένα set με διάφορα χρώματα της NOBEA Heartbeat και είμαι πολύ ευχαριστημένη.


 Εσείς για να διαλέξετε τα προϊόντα, ρίξτε μια ματιά στο site της notino.gr και σίγουρα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων για ένα άψογο καλοκαιρινό μακιγιάζ που ταιριάζει στην προσωπικότητα σας.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard