Πως να ξεφορτωθείς την πιτυρίδα


Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε πολλές από εμάς, είναι το πρόβλημα της πιτυρίδας στα μαλλιά μας. Ένα ενοχλητικό πρόβλημα που δεν μπορείς να το κρύψεις αφού μικρά κομματάκια νεκρού δέρματος πέφτουν από τα μαλλιά μας στα ρούχα και κάθονται επάνω τους ώστε να φαίνονται αλλά κολλάνε και επάνω στα μαλλιά μας και φαίνονται σαν να είναι σκονισμένα, ενώ τις περισσότερες φορές προκαλείται και εκνευριστικός κνησμός λόγω της αφυδάτωσης του δέρματος.





Η πιτυρίδα σύμφωνα με τους ειδικούς που την ονομάζουν και απολεπιστική κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής μπορεί να προκληθεί από διάφορους λόγους, σε πολλές περιόδους της ζωή μας, περιόδους με στρες και κούραση, εποχές που το δέρμα μας είναι αφυδατωμένο, η μετά την χρήση σαμπουάν και προϊόντων μαλλιών που δεν είναι κατάλληλα για την επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής μας. Βέβαια υπάρχουν και ασθένειες του τριχωτού της κεφάλης που μπορούν να δημιουργήσουν την πιτυρίδα όπως η ψωρίαση, η ατοπική δερματίτιδα, ορισμένα είδη εκζέματος και η σμηγματορροϊκή δερματίτιδα κ.α..


Επειδή πολλές από εμάς σκεφτόμαστε όταν βλέπουμε τις πρώτες νιφάδες πιτυρίδας να πέφτουν από τα μαλλιά μας, στους ώμους μας, ότι δεν χρησιμοποιήσαμε το σωστό προϊόν για την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής μας ή ότι δεν ξεπλύναμε καλά θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε άμεσα και για να ξεφορτωθούμε αυτό το πρόβλημα χρησιμοποιώντας ένα καλό σαμπουάν κατά της πυρίτιδας.


Πολλές φορές στην ζωή μου αντιμετώπισα την πιτυρίδα χρησιμοποιώντας ένα αντιπιτυριδικό σαμπουάν.

Θα σας προτείνω αν έχετε και εσείς πρόβλημα και θέλετε να ξεφορτωθείτε την πιτυρίδα να μπείτε στο site της notino.gr να ρίξετε μια μάτια στην μεγάλη ποικιλία προϊόντων με σαμπουάν κατά της πιτυρίδας που διαθέτει για όμορφα μαλλιά και υγιές δέρμα του τριχωτού της κεφαλής σας.


Προσωπικά χρησιμοποιώ 2 προϊόντα από την σειρά της  Ducray, το Ducray Kelual DS ένα περιποιητικό σαμπουάν κατά της πιτυρίδας και το Ducray Squanorm ένα διάλυμα κατά της πιτυρίδας που δεν θέλει ξέβγαλμα και είμαι ευχαριστημένη. Με την χρήση του η πιτυρίδα εξαφανίζεται. Βέβαια θα σας πω ότι το πρόβλημα πιτυρίδα δεν λύνεται οριστικά και μπορεί μετά από καιρό να επανεμφανιστεί, για αυτό καλό είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πριν το πρόβλημα γίνει πάλι έντονο να εφαρμόζουμε την θεραπεία, άλλωστε όλα έχουν την λύση τους αρκεί να το θέλουμε πολύ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard