" touch me" από την Dalon cosmetics και θα σε πλημμυρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας



Πριν λίγο καιρό έφτασε στα χέρια μου ένα σετ προϊόντων " touch me" από την Dalon cosmetics. Περιείχε ένα  Body milk, ένα body spray και ένα body oil. 
3 προϊόντα τέλεια για να ξεκινήσεις την ημέρα σου μετά το μπάνιο σου, σε καθαρή επιδερμίδα, εμπλουτισμένα με εκχύλισμα χαμομηλιού και καλέντουλας που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα, με γλυκιές νότες τριαντάφυλλου, βιολέτας και ηλιοτροπίου. Ο συνδυασμός με το σανταλόξυλο και τα άνθη πoρτοκαλιάς, δημιουργεί ένα απαλό μπουκέτο βελούδινης πούδρας που εκπνέει ζεστασιά και φρεσκάδα.
Θα σε πλημμυρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και θα σου φτιάξει αμέσως την διάθεση ενώ η πουδρένια υφή στο δέρμα που θα σου αφήσει μοναδική αίσθηση.



Ας γνωρίσουμε τα 3 προϊόντα ξεχωριστά το καθένα

Dalon Prime Body Mist Touch Me

Body mist με γλυκιές νότες τριαντάφυλλου, βιολέτας και ηλιοτροπίου. Ο συνδυασμός με σανταλόξυλο και άνθη πoρτοκαλιάς, δημιουργεί ένα απαλό μπουκέτο βελούδινης πούδρας που εκπνέει ζεστασιά και φρεσκάδα.

Οδηγίες χρήσης: Ψεκάστε σε όλο το σώμα και ανανεώστε όσο συχνά επιθυμείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Συνδυάστε το με το αντίστοιχο body milk για πιο έντονο άρωμα.

θα το βρείτε στα 200 ML


Dalon Prime Γαλάκτωμα Σώματος Touch Me

Γαλάκτωμα σώματος εμπλουτισμένο με εκχύλισμα χαμομηλιού και καλέντουλας που καταπραΰνουν και ενυδατώνουν το δέρμα. Με γλυκιές νότες τριαντάφυλλου, βιολέτας και ηλιοτροπίου. Ο συνδυασμός με σανταλόξυλο και άνθη πoρτοκαλιάς, δημιουργεί ένα απαλό μπουκέτο βελούδινης πούδρας που εκπνέει ζεστασιά και φρεσκάδα. Απορροφάται αμέσως και αφήνει στο δέρμα μια αίσθηση απαλότητας.

Οδηγίες χρήσης: Απλώστε το προϊόν σε όλο το σώμα με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.


Θα το βρείτε στα 200 ML




Dalon Prime Dry Oil Touch Me

Ξηρό λάδι σώματος με γλυκιές νότες τριαντάφυλλου, βιολέτας και ηλιοτροπίου. Ο συνδυασμός με σανταλόξυλο και άνθη πoρτοκαλιάς, δημιουργεί ένα απαλό μπουκέτο βελούδινης πούδρας που εκπνέει ζεστασιά και φρεσκάδα.
Απορροφάται αμέσως αφήνοντας το δέρμα λείο και απαλό.

Οδηγίες χρήσης: Ανακινήστε πριν τη χρήση. Απλώστε το προϊόν σε όλο το σώμα με απαλές κινήσεις μέχρι να απορροφηθεί.

θα το βρείτε στα 100 ML


Τα προϊόντα είναι  δερματολογικά ελεγμένα και για όλους τους τύπους δέρματος.


Το προϊόντα του “touch me” έγιναν τα αγαπημένα μου για φέτος το καλοκαίρι και προτείνω να τα δοκιμάσετε και εσείς.

Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι Ελληνικά καλλυντικά και έτσι η DALON COSMETICS είναι αγαπημένη εταιρεία.

Μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα χωριστά το καθένα ή στην συσκευασία σετ, που συμφέρει από οικονομικής άποψης. Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά στο insta account @daloncosmetics και στο site Dalon care and beauty


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard