H 4ELEMENTS KAI TO PESTEMAL

Καλοκαίρι, ο καιρός φτιάχνει και το σαββατοκύριακο έρχεται, μια μέρα άδεια και να το τριημεράκι έτοιμο!!!




Αρχίζω να φτιάχνω βαλίτσα για ένα ονειρεμένο 3ήμερο στο νησί, το έχω ανάγκη μετά τον πρωτόγνωρο εγκλεισμό, λόγω covid-19 φέτος και τις υποχρεώσεις μου, φέτος.

Να βάλω το μαγιό μου, τα αντηλιακά και τις πετσέτες μου στην βαλίτσα !
♥ Μαγιό οκ, τέλειο το αγόρασα πριν λίγες μέρες !
♥ Αντηλιακά οκ, αγόρασα τα καλύτερα που κυκλοφορούν φέτος 
♥ Πετσέτα? πετσέτα? όχι δεν θέλω την περσινή μου, φέτος πήρα από το 4elements, το pestemal, αφού έκανα έρευνα αγοράς, την μεγάλη τσάντα, το μπουρνούζι με την κουκούλα αλλά και το πουγκί που γίνεται παρεό ή πετσέτα, είναι ότι πρέπει για να τα έχω μαζί μου στις διακοπές και τα ΣΚ.

Έχουν υπέροχο  ύφασμα 50% - 50% βαμβάκι και μπαμπού , είναι απαλά και απορροφητικά. Δεν πιάνουν χώρο στις αποσκευές, μπαίνουν διπλωμένα ή ρολό, είναι πολύ ελαφριά σε βάρος, ενώ η τσάντα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μόνη της  για να μεταφέρεται όσα πράγματα θέλετε αφού είναι ενισχυμένη στο εσωτερικό της. Το δε πουγκί που γίνεται παρεό αλλά και πετσέτα για την ξαπλώστρα, με έναν μαγικό τρόπο όταν το ανοίγετε , θα δείτε ότι έχει μια μεγάλη θήκη όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε το κινητό, τα κλειδιά σας, τα αντηλιακά.

Θα τα βρείτε σε 4 χρώματα γκρι, κοραλί, μέντα και γαλάζιο. Στa social media της 4elements θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για την παραλία και σίγουρα κάποιο από αυτά θα καλύψει τις ανάγκες σας. Πλένονται εύκολα στο χέρι και στεγνώνουν γρήγορα για να χρησιμοποιείτε καθημερνά στις διακοπές σας.

Η τσάντα, πουγκί-παρεό-πετσέτα, θα είναι το αγαπημένο μου αξεσουάρ φέτος για την παραλία και τις διακοπές μου.

Και επειδή το ξέρετε ότι εμείς εδώ στο beauty days by mary μας τρώει η περιέργεια να ανακαλύπτουμε καινούργια πράγματα και να μοιραζόμαστε πληροφορίες με τους αναγνώστες μας, ρωτήσαμε τους ιδιοκτήτες και μας αποκάλυψαν πολλά μυστικά για τα pestemals και την 4elements .


Πείτε μας λίγα λόγια την εταιρεία 4elements, ποιοι είσαστε, με τι ασχολείστε και τι σημαίνει 4elements?
 
 Η εταιρεία 4 Elements ξεκίνησε το 2016 ύστερα από μια σκέψη που είχα ως οδηγός ταξί και θεώρησα ότι οι ατέλειωτες ώρες αναμονής θα έπρεπε να αποτελούν χρόνο δημιουργίας αλλά και απασχόλησης. 

Η ονομασία 4 elements προέρχεται από τα 4 στοιχεία της φύσης Γη, Αέρα, Φωτιά και Νερό τα οποία θεωρούνταν στην αρχαιότητα ότι είναι τα 4 βασικά στοιχεία από τα οποία προήλθε το σύμπαν και που ουσιαστικά βρίσκονται σε μια διαρκή αέναη κίνηση για να προσδώσουν στην ύπαρξη τους κανόνες εκείνους που θα ορίζουν την αρμονία της.

Έτσι λοιπόν η 4 elements ξεκίνησε ως project σε ένα πεδίο που είχε να κάνει με την ευμάρεια του ατόμου όπως αυτό των λευκών ειδών και συνέχισε σε ένα διαφορετικό πεδίο όπως αυτό των ειδών παρεό - πετσέτα παραλίας, το οποίο λόγω της πολυχρηστικότητας του, προσφέρει πολλαπλά στην καθημερινότητα του ατόμου σε διαφορετική βάση όμως.



Τι ακριβώς είναι το pestemal;Από τι υλικά είναι φτιαγμένες το Pestemal?

Το pestemal έχει τις ρίζες του στα χαμάμ της οθωμανικής αυτοκρατορίας όπου χρησιμοποιούνταν είτε ως πετσέτα είτε ως παρεό. Σήμερα έχει βρει λόγω της πρακτικότητας του και άλλες χρήσεις όπως εσάρπα, μαντήλα, τραπεζομάντηλο αλλά και ως πετσέτα ταξιδιού μιας και τυλίγεται εύκολα και έχει μικρό μέγεθος και στεγνώνει πολύ εύκολα επίσης. 

Βγαίνει σε διαφορά σχέδια, χρώματα αλλά και ποιότητες. Οι ευρέως γνωστές είναι οι πεσέτες - παρεό από βαμβάκι και από ίνες μπαμπού τα οποία αποτελούν και κορυφαία ποιότητα στο είδος καθώς και σε μπουρνούζια, τσάντες θαλάσσης αλλά πουγκί πλάτης. 


Φέτος το καλοκαίρι, για ποιο λόγο να επιλέξει κάποιος να πάει με ένα pestemal στην παραλία;


Το Pestemal αποτελεί λύση διαχρονική σε ότι έχει να κάνει με τα αξεσουάρ παραλίας μιας και στεγνώνει γρήγορα, πιάνει ελάχιστο χώρο στην τσάντα σας και ομορφαίνει με χρώμα τις πλάτες σας τις δροσερές νύχτες του καλοκαιριού. 

Που μπορούμε να βρούμε τo  Pestemal 4elements?


Θα μας βρείτε αποκλειστικά στα social media ως 4 elements διότι ελαχιστοποιούμε τα κόστη και κατ’ επέκταση δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αμεσότητας με τους πελάτες μας. 


Εκτός από pestemal, τι άλλο μπορεί να βρει κανείς στην εταιρεία σας;


Στην 4 elements εκτός από είδη pestemal θα βρείτε διάφορες προτάσεις ειδών δώρων με συνθέσεις από σαπουνάκια, λούφες, ελαφρόπετρες, σετ πετσέτες αλλά και σετ πετσέτες της διάσημης σειράς Cariloha η οποία θεωρείται κορυφαία ποιότητα στο χώρο των υφασμάτων μπάνιου. 




Ποια είναι τα επόμενα βήματά σας, θα μας παρουσιάσει η 4elements κάτι νέο;

Στη 4 elements υπάρχει διαρκής τάση για diy μιας και μας αρέσει η διάδραση και οι νέες ιδέες και αυτό που σκοπεύουμε να φέρουμε στο μέλλον έχει να κάνει με τη δαντέλα. Αυτή όμως η ιδέα είναι ότι που θα το δείτε στο μέλλον μιας και θεωρούμε ότι είναι κάτι πρωτότυπο και δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερα στη φάση αυτή.

Λώρα και Βαλάντη, σας ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. 

Αν θέλετε και εσείς να δείτε την συλλογή, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο 
insta  @v4elements 

Τοποθετώ  και τα τελευταία ρούχα στο βαλιτσάκι μου και ξεκινάω για ένα υπέροχο γεμάτο θετική ενέργεια και χαμόγελα  τριήμερο ξεγνοιασιάς. Τα λέμε .....ναι τα λέμε....με ένα υπέροχο giveaway στο instagram όπου 2 τυχεροί θα κάνουν δικά τους προϊόντα της 
4elements.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard