Wine Elixir η σειρά που υπόσχεται μείωση των ρυτίδων, σύσφιξη και ενυδάτωση



 Ο OFarmakopoiosMou.gr είναι ένα από τα αγαπημένα μου ελληνικά e-shops όπου βρίσκω άπειρα προϊόντα ομορφιάς, επώνυμα καλλυντικά, συμπληρώματα, προϊόντα για την μητέρα και το παιδί, είδη για την γυμναστική και το αδυνάτισμα, μωρουδιακά όλα σε πολύ δελεαστικές τιμές και προσφορές, για να κάνω παραγγελία κάθε φορά που θα μπω για να ψάξω κάποιο προϊόν ή να κάνω σύγκριση τιμών.



Ηδη σε προηγούμενο post το Κατερινάκι, σας ενημέρωσε για την AQUA BEELICIOUS oil-free, hydrating gel-cream της APIVITA και για τις εντυπώσεις της. Μου ζητήσατε όμως και προϊόντα για πιο ώριμες επιδερμίδες και έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω και να σας προτείνω την σειρά Wine Elixir που υπόσχεται μείωση των ρυτίδων και σύσφιξη και ενυδάτωση σε βάθος αλλά και αναζωογόνηση της επιδερμίδα.


Δοκίμασα λοιπόν το Λάδι Προσώπου για Αναδόμηση & Σύσφιξη, 100% φυτικής προέλευσης, ένας μοναδικός συνδυασμός ελαίων και αιθέριων ελαίων ελαφριάς υφής, ενισχυμένος με πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, τις πολυφαινόλες, από λάδι σταφυλιού.

Μειώνει τις ρυτίδες και ενισχύει τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας χάρη στις πολυφαινόλες από λάδι σταφυλιού, στη μαστίχα και στο λάδι λεβάντας

Ενυδατώνει, θρέφει και αναδομεί την επιδερμίδα με λαδι ελιάς, αμυγδάλου και ηλίανθου

Προστατεύει από το οξειδωτικό stress με λάδι πρόπολης και βιταμίνη Ε

Αναζωογονεί την επιδερμίδα και τη διάθεση χάρη στα αιθέρια έλαια νέρολι, πατσουλί, φασκόμηλο, τριαντάφυλλο και γεράνι


Κυριολεκτικά το λάτρεψα αυτό το προϊόν, ρίχνω 4-6 σταγόνες από το έλαιο στις παλάμες μου για να το ζεσταίνω, στην συνέχεια πιέζω απαλά τις παλάμες σε πρόσωπο και λαιμό και μετά με ελαφρές και κυκλικές κινήσεις κάνω μασάζ. Απορροφάται εύκολα και δεν αφήνει λιπαρότητα στο δέρμα.

Θα το βρείτε στο e-shop OFarmakopoiosMou.gr  σε συσκευασία 30ml στα ευρώ 23,96 από αρχική ευρώ 40, 61


Ένα ακόμη προϊόν της apivita που θα σας προτείνω σήμερα είναι η Κρέμα Νύχτας για Ανανέωση & Lifting με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης, Αναζωογονεί και χαρίζει φωτεινή όψη, Μειώνει τις ρυτίδες και χαρίζει πιο σφριγηλή επιδερμίδα και αίσθηση lifting



Η Κρέμα νύχτας βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής  ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης. Παράλληλα προσφέρει ανανεωμένη και νεανική όψη.


Μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting χάρη στις πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης


Απολεπίζει ελαφρά την επιδερμίδα χαρίζοντάς της λαμπερή και ανανεωμένη όψη, χάρη στην παπάγια


Ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας με εκχύλισμα μαστίχας


Προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης


Θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στο κερί μέλισσας, στο υαλουρονικό οξύ, στο βούτυρο καριτέ, στο λάδι ελιάς και στο λάδι από κουκούτσι σταφυλιού


Αναζωογονεί την επιδερμίδα και τη διάθεση χάρη στα αιθέρια έλαια νέρολι, πατσουλί, φασκόμηλο και τριαντάφυλλο

Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από τρεις ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο) με ισχυρή αντιγηραντική δράση.

Θα τη βρείτε στο e-shop OFarmakopoiosMou.gr  σε συσκευασία 30ml στα ευρώ 23,96 από αρχική ευρώ 40, 61


Το beauty test και των 2 προϊόντων τηs APIVITA μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και νομίζω ότι θα δοκιμάσω και την κρέμα ημέρας προκειμένου να εντάξω, ολοκληρωμένη την σειρά στην περιποίηση του προσώπου μου από το φθινόπωρο και μετά. Δεν θα πω ψέματα ότι από τις 15 ημέρες δοκίμων είδα θαύματα σίγουρα όμως άλλαξε η υφή της επιδερμίδας μου, έγινε πιο απαλή  και είναι καλά ενυδατωμένη, οι ρυτίδες έγιναν και αυτές πιο λείες και γενικά το δέρμα μου ανανεώθηκε, ναι έμεινα ευχαριστημένη από τα προϊόντα!

Οι τιμές ισχύουν για την ημερομηνία που γράφτηκε το άρθρο και επειδή σήμερα παίζει πολύ καλή προσφορά -41% από την αρχική τιμή,  θα την παραγγείλω από τώρα.

Οι αγορές μου περιείχαν και κάποια άλλα προϊόντα περιποίησης των μαλλιών, για τα οποία θα σας γράψω εντυπώσεις και πληροφορίες σε επόμενο post.















WINE ELIXIR
@@Best Seller

Λάδι Προσώπου για Αναδόμηση & Σύσφιξη

100% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Θρέφει και αναδομεί
  • Μειώνει τις ρυτίδες και χαρίζει πιο σφριγηλή επιδερμίδα
  • Λεπτόρρευστη υφή που απορροφάται άμεσα
30ml

40.60

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard