URESIM ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ FEMME FATALE.GR ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ

Η URESIM είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με με πάνω από 25 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των δερμοκαλλυντικών. Το 2000 δημιουργήσαν εργαστήρια RBB Cosmetics με έδρα τη Βαλένθια, προσανατολισμένα στην έρευνα, παραγωγή και κατασκευή καλλυντικών προσώπου και σώματος, φυσικά έλαια και αντηλιακών.


Η FEMME FATALE.GR, αγαπημένη εταιρία και e-shop στην Ελλάδα που διαθέτει από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης προσώπου και σώματος στην Ελλάδα μου ζήτησε να δοκιμάσω και να σας παρουσιάσω 2 προϊόντα της URESIM.

Δέχτηκα με χαρά γιατί ήξερα από την αρχή ότι δεν θα είναι κάποια τυχαία προϊόντα και πραγματικά μετά από beauty test αρκετών εβδομάδων μπορώ να σας πω με σιγουριά ότι είναι άριστα προϊόντα και μοναδικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα και αξίζει να τα δοκιμάσετε και εσείς.

Δοκίμασα λοιπόν  ταυτόχρονα την URESIM Hyaluronic Cream 50ml – Κρέμα με Υαλουρονικό Οξύ που ενυδατώνει, καταπολεμά τις ρυτίδες και ανακτά την ελαστικότητα του δέρματος και το URESIM Pure Hyaluronic Serum 30ml που γεμίζει ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές του προσώπου.

Η URESIM Hyaluronic Cream 50ml είναι μία έξυπνη λεπτόρρευστη κρέμα ομορφιάς για το πρόσωπο με Υαλουρονικό Οξύ ικανή να προσαρμόζεται στις ανάγκες ενυδάτωσης της επιδερμίδας ανάλογα με τις συνθήκες του περιβάλλοντος. Εισχωρεί άμεσα στο δέρμα χάρη στο Υαλουρονικό Οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους, καθώς η βασική λειτουργία του Υαλουρονικού Οξέος είναι ότι ενυδατώνει έντονα το δέρμα παρά το μικρό του βάρος, έτσι έχει την ικανότητα να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας, βοηθώντας να διατηρηθεί η ελαστικότητα του προσώπου σας. Ταυτόχρονα η URESIM Hyaluronic Cream 50ml καταπολεμά τις ρυτίδες και την αφυδάτωση της επιδερμίδας, χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και προάγει την ανανέωση των κυττάρων λόγο της περιεκτικότητάς που έχει σε Νιασιναμίδη (ισχυρό αντιοξειδωτικό), περιέχει ακόμη Πανθενόλη, Αλαντοΐνη και Βιταμίνη Ε.

Η URESIM Hyaluronic Cream 50ml ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος με τάση ακμής. Είναι δερματολογικά ελεγμένη.

Εφαρμογή της URESIM Hyaluronic Cream 50ml

Καθαρίστε καλά το πρόσωπο σας.
Δεν χρειάζεται να εφαρμόζετε μεγάλη ποσότητα κρέμας για επαρκή ενυδάτωση.
Εφαρμόστε την URESIM Hyaluronic Cream 50ml με ανοδικές κινήσεις ξεκινώντας από τη μύτη, έπειτα, συνεχίστε με το μέτωπο απλώνοντας την κρέμα ομοιόμορφα.
Παίρνοντας ίδια ποσότητα από την URESIM Hyaluronic Cream 50ml, ξεκινήστε από τα πλάγια της μύτης και στη συνέχεια εφαρμόστε την κρέμα με ανοδικές κινήσεις.
Προσοχή: μην χρησιμοποιείτε την κρέμα προσώπου με Υαλουρονικό οξύ στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.
Για να ενυδατωθεί και το υπόλοιπο πρόσωπο, απλώστε την κρέμα με κυκλικές κινήσεις.
 Extra tip μην ξεχάσετε τον λαιμό! Εφαρμόστε τα ίδια βήματα και εκεί. Εφαρμόστε την μία ή δύο φορές την ημέρα.



Το URESIM Pure Hyaluronic Serum 30ml είναι ένας ορός προσώπου με καθαρό Υαλουρονικό Οξύ με υψηλή περιεκτικότητα και χαμηλού μοριακού βάρους που προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα στην επιδερμίδα, γεμίζοντας ρυτίδες και λεπτές γραμμές από το εσωτερικό. Ένας ισχυρός ορός serum χρειάζεται πάντα να υπάρχει στα καλλυντικά σας, προκειμένου να διατηρείται η επιδερμίδας σας φρέσκια, υγιή και λαμπερή, η επιλογή του URESIM Pure Hyaluronic Serum 30ml θα ικανοποιήσει στο έπακρο τις ανάγκες του προσώπου σας, γιατί μειώνει τα σημάδια κόπωσης, εξασφαλίζοντας πιο λεία και φωτεινή επιδερμίδα. Η δράση του URESIM Pure Hyaluronic Serum30ml είναι εμφανή από τις του πρώτες εφαρμογές.

Το URESIM Pure Hyaluronic Serum 30ml ενδείκνυται για όλους τους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος με τάση ακμής. Είναι δερματολογικά ελεγμένο.

Εφαρμογή του URESIM Pure Hyaluronic Serum 30ml

Το serum ή ορός με καθαρό Υαλουρονικό χρησιμοποιείται ιδανικά πρωί και βράδυ μετά τον καθαρισμό της επιδερμίδας και πριν την κρέμα ή το αντιηλιακό. Αρκούν 2-3 σταγόνες από το URESIM Pure Hyaluronic Serum 30ml πριν από την κρέμα σας. Δεν απαιτεί μασάζ για να απορροφηθεί, καθώς είναι ένα ελαφρύ προϊόν. Με τα δύο δάχτυλα θα εφαρμόσουμε ταμποναριστά σε πρόσωπο και λαιμό.

Ευχαριστώ την FEMME FATALE.GR για την τιμή που μου έκανε να δοκιμάσω τα 2 υπέροχα προϊόντα της URESIM.

Σε εσάς φίλες μου αν είσαστε στην αναζήτηση  προϊόντων με υαλουρονικό οξύ, σας τα προτείνω ανεπιφύλακτα.

Μεγάλη ποικιλία σε καλλυντικά, είδη κομμωτηρίου και προϊόντα μανικιούρ αλλά και στις καλύτερες τιμές θα βρείτε στο e shop  femme-fatale.gr

Και επειδή όμορφες φίλες μας, σας  αγαπάμε, σε συνεργασία με την FEMME FATALE.GR , αποφασίσαμε να κάνουμε giveaway με δώρο, σε μια τυχερή τα 2 προϊόντα της URESIM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard