Εσείς γνωρίζετε τα spray αρωματισμού της NetProfessional ?

 Πόσο όμορφα νιώθουμε όταν ο χώρος μας, προσωπικός ή επαγγελματικός μυρίζουν όμορφα. Τον τελευταίο καιρό, εκτός από την καθαριότητα που επιβάλλεται στους χώρους που περνάμε τις περισσότερες ώρες τις ημέρας ανακάλυψα και ποιοτικά αρωματικά χώρου που κάνουν την ατμόσφαιρα πιο φρέσκια και έχουν ένα άρωμα υγείας.




 ❗❗ Η NetProfessional λοιπόν είναι η εταιρία που μας προμηθεύει τα αρωματικά spray για έναν ποιοτικό αρωματισμό σε σπίτι και γραφείο, διαθέτει μάλιστα μια μεγάλη γκάμα με 70 αρώματα αναζωογονητικά, φρουτώδη, ξυλώδη, χαλαρωτικά ή πολυσύνθετα για να επιλέξεις αυτό που προτιμάς. Αλλωστε δεν πρέπει να  ξεχνάμε ότι τα αρώματα φτιάχνουν  την διάθεση μας και γιατί όχι και των πελατών που έρχονται στους επαγγελματικούς μας χώρους.

Δοκίμασα τo spray Sanitazer Εξυγίανσης & Καθαρισμού αέρα για χρήση με την αυτόματη συσκευή ψεκασμού. Πρόκειται για ένα προϊόν το οποίο περιέχει φυσικό ευκαλυπτέλαιο, με αποτέλεσμα η φυσική δράση του ευκαλυπτελαίου να προσφέρει μια οικολογική καταπολέμηση παθογόνων μικρόβιων, βακτηριδίων, μύκητες υπεύθυνα για τις περισσότερες ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Ιδανικό για εργαστηριακούς και νοσοκομειακούς χώρους, ιατρεία, ιδρύματα, σχολεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, καταστήματα, φαρμακεία, γραφεία, για το αυτοκίνητο μας αλλά και για τα σπίτια μας αυτή την δύσκολη περίοδο λόγω covid-19.

Επίσης το Spray Anti Tobacco,  που αδρανοποιεί τις ενοχλητικές οσμές του τσιγάρου και όχι μόνο, περιέχει  νότες από κανναβέλαιο, Μόσχο, Βέτιβερ, Βατόμουρο, Ρίζα Βιολέτας, Σανταλόξυλο, Ροδάκινο, Βανίλια, Χαμομήλι, Λωτό, Νούφαρο, Κρίνο της Κοιλάδας, Γιασεμί, Μέλι, Τριαντάφυλλο,  Λεμόνι, Μελισσόχορτο, Πεπόνι, Λωτό, Ανανά, Κυδώνι, Κρίνο.

Επίσης περιέχει έξτρα φυσικά εκχυλίσματα Μελισσόχορτου, Κανναβέλαιου, Χαμομηλέλαιου.

Και μην ανησυχήσετε το έλαιο κάνναβης που περιέχει, αποτελείται από βιομηχανική κάνναβη και ΔΕΝ έχει ψυχοδραστικές ιδιότητες.

Τέλος τα διάφορα αρωματικά χώρου - Spray που δοκίμασα με αρώματα τύπου Burberry Weekends, τσιφλόφουσκα, καρύδα, πεύκο και πολλά ακόμη που μπορείτε να δείτε και εσείς στο site της Net Professional και να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, αφήνουν τον χώρο διακριτικά αρωματισμένο, δεν δημιουργούν αλλεργίες χάρης στα φυσικά συστατικά που περιέχουν, με την κάθε φιάλη των 250ml μπορείς να κάνεις και 3.000 ψεκασμούς ενώ θα έχετε ένα περιβάλλον ευχάριστο χωρίς δυσάρεστες οσμές.

➡️Είτε τα χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας, είτε στο γραφείο, είτε στη επιχείρηση σας (ταβέρνα, μπαρ, ξενοδοχείο, κατάστημα κ.α.) ένα είναι σίγουρο θα έχετε ένα αρωματισμένο και υγιές περιβάλλον.

❗❗Θα σας προτείνω εκτός από τα spray να αγοράσετε και μια 

Αυτόματη Συσκευή Αρωματισμού με Προγραμματισμό 2 Start -Stop δηλαδή μια συσκευή στην οποία τοποθετείται το άρωμα που θέλετε και την ρυθμίζετε εσείς πολύ εύκολα ποιες ώρες τις ημέρας θέλετε να λειτουργεί για να μην έχετε άσκοπη κατανάλωση του προϊόντος. Τα αρωματικά με την συσκευή καλύπτουν έως και 60 m2


Εσείς τα γνωρίζετε τα spray αρωματισμού της NetProfessional, γενικά χρησιμοποιείται τέτοια προϊόντα?




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard