REVIEW - BEAUTY TEST της AQUA BEELICIOUS oil-free, hydrating gel-cream της APIVITA



Καλημέρα, είμαι η Κατερίνα και η Mary μου ανάθεσε να δοκιμάσω και να σας πω την εμπειρία μου από το beauty test της AQUA BEELICIOUS oil-free, hydrating gel-cream της APIVITA, γιατί ξέρει ότι λατρεύω τα προϊόντα της.




Πρόκειται για μια ελαφριά κρέμα gel με oil-free σύνθεση που δεν επιβαρύνει τη λιπαρή-μικτή επιδερμίδα όπως η δικιά μου, ειδικά τώρα το καλοκαίρι που αναζητώ πιο ελαφριά προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου μου. Η κρέμα απευθύνεται σε νεαρές ηλικίες άνω των 20 ετών και μετά από αρκετές ημέρες δοκιμών μπορώ να πω ότι ανταποκρίνεται σε αυτά που υπόσχεται.

Η Αpivita AQUA BEELICIOUS oil-free, hydrating gel-cream αναπληρώνει την υγρασία της επιδερμίδας, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και αναζωογονητική φρεσκάδα που διαρκεί χάρη στο εκχύλισμα λουλουδιών, μέλι ανθέων, αλόη και υαλουρονικό οξύ.

Εξισορροπεί τη λιπαρότητα και αφήνει ματ όψη χάρη στο εκχύλισμα λωτού που περιέχει.

Προσφέρει αντιοξειδωτική προστασία και προστασία από τις εξωτερικές επιθέσεις χάρη στο εκχύλισμα πρόπολης και έγχυμα άγριου τριαντάφυλλου.


Αναζωογονεί το δέρμα χάρη στο αιθέριο έλαιο τριαντάφυλλο


Δημιουργεί την τέλεια βάση για την εφαρμογή του μακιγιάζ


Είναι δερματολογικά ελεγμένη


Εχει ελαφριά υφή που την καθιστά ιδανική για λιπαρές-μικτές επιδερμίδες


Προσωπικά την λάτρεψα γιατί δίνει στο πρόσωπο μου λάμψη, το μαλακώνει, είναι τέλεια ενυδατωμένο και δεν γυαλίζει, είναι αυτό ακριβώς που ήθελα για το καλοκαίρι.

Την προτείνω ανεπιφύλακτα, θεωρώ ότι πρέπει να την δοκιμάσετε και εσείς αν δεν το έχετε κάνει ακόμη. Θα την βρείτε σε ένα σούπερ γαλάζιο σωληνάριο των 40ml .
Θα την βρείτε σε καλή τιμή από αρχική τιμή στα 20,29 μόνο 11,97
στο on line φαρμακείο @ofarmakopoiosmou, από όπου παραγγέλνω κλασσικά όλα τα προϊόντα της @apivita

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard