SOLANIE GREECE, 3 ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΣΑΣ

 Σήμερα θα σας παρουσιάσω 3 προϊόντα που έφτασαν στα χέρια από την εταιρία SOLANIE GREECE, με ικανοποίησαν απόλυτα και για αυτό αποφάσισα να τα μοιραστώ μαζί σας. 



SOLANIE SO FINE SKIN TIGHTENING 

Μια κρέμα σύσφιξης σώματος που περιέχει κολλαγόνο με απαλό άρωμα από πορτοκάλι και κάνει την επιδερμίδα λεία και απαλή.

Περιχέει εκχύλισμα αγριοκάστανου που την κάνει να έχει μια ήπια μικροκυκλοφοριακή επίδραση ενώ βοηθάει στην απομάκρυνση των τοξινών από την περιοχή που κάνουμε το μασάζ με την κρέμα.

Το βούτυρο καριτέ και το φυτικό  έλαιο που περιέχει θρέφουν το δέρμα καθυστερώντας την πρόωρη γήρανση.

Ενυδατώνει το δέρμα και το διατηρεί σταθερό, σφριγηλό και εύπλαστο.



Η κρέμα SOLANIE SO FINE SKIN TIGHTENING  βοηθάει στην σύσφιξη και την αναγέννηση των κυττάρων, είναι θρεπτική για το δέρμα και αντιγηραντική.

Τα  συστατικά της είναι  ηλιέλαιο γλυκερίνη, ελαιόλαδο, κολλαγόνο, εκχύλισμα αγριοκάστανου, βούτυρο καριτέ, εκχύλισμα πορτοκαλιού, λανολίνη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σ όλους τους τύπους δέρματος.

Η χρήση της είναι απλή, εφαρμόζουμε μια ποσότητα κρέμας σε καθαρή επιδερμίδα και κάνουμε απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως. Αν θέλετε  μορειτε να προσθέσετε και μερικές σταγόνες SOLANIE BEAUTY OIL για να απολαύσετε τα οφέλη του μασάζ για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Η καθημερινή χρήση της σύντομα θα σας δείξει πόσο αποτελεσματική είναι και σίγουρα θα την αγαπήσετε όπως και εγώ. Προτείνvω να την χρησιμοποιήσετε στα 4 σημεία όπου συνήθως παρατηρείται έλλειψη ελαστικότητας: Στήθος, Μπράτσα, Κοιλιά, Γλουτούς.

Θα το βρείτε σε συσκευασία 250ml 

Σας την συστήνω ανεπιφύλακτα.


SOLANIΕ SO FINE SKIN CURE OIL, SWEET ALMOND




Πρόκειται για ένα πολύ λειτουργικό λαδάκι περιποίησης του δέρματος που κάνει την επιδερμίδα μεταξένια και εύπλαστη!!!

Το δοκίμασα σε περιοχές του δέρματος που είναι ξηρές, σε αγκώνες, σε φτέρνες αλλά και στο πρόσωπο και στα χείλη, κορίτσια μου τα μαλακώνει και είναι έτοιμα για φίλημα!!!

Μπορείτε ακόμη να το χρησιμοποιήσετε και στα νυχάκια, χέρια, πόδια!!!

Η χρήση του είναι απλή, υγραίνεται πρώτα την επιφάνεια που θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ρίχνετε μέχρι 2 σταγόνες και κάνετε απαλό μασάζ, τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά!!! Tην προσθέτω όταν κάνω μασάζ στην SOLANIΕ SO FINE SKIN TIGHTENING  για καλύτερα αποτελέσματα. Εκτός από το sweet almond υπάρχει λαδάκι και με άρωμα κερασιάς.

Θα το βρείτε σε συσκευασία 15ml και εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος


Τέλος θέλω να σας παρουσιάσω την αντηλιακή κρέμα, SOLANIE SO FINE SUN PROTECT CREAM SPF 30



Ολοι γνωρίζουμε ότι οι ακτίνες UVA και UVB μπορούν να προκαλέσουν πολλές αρνητικές επιπτώσεις στο δέρμα μας. Πρέπει λοιπόν να ψάχνουμε για ασφαλή λύση που θα μας προστατεύει από τέτοια προβλήματα και η λύση που για εμένα, που  έχω ευαίσθητη επιδερμίδα, βρέθηκε με την SOLANIE SO FINE SUN PROTECT CREAM .

Εχει απαλή υφή που απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα ή κολλώδη αίσθηση στην επιδερμίδα. Μπορείτε να την χρησιμοποιήστε και στο σώμα και στο πρόσωπο.

Η τακτική χρήση της προστατεύει από τα ηλιακά εγκαύματα και βοηθάει στην πρόληψη της πρόωρης γήρανσης. 

Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από χημικά peeling στο δέρμα, ενώ μπορεί να μπει σαν βάση πριν το make up.

Προτείνω να την χρησιμοποιείται σε καθαρό δέρμα 15-20 λεπτά πριν από την έκθεση σας στον ήλιο και να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή της σε τακτά διαστήματα, ειδικά με τα από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα για καλύτερα αποτελέσματα. Προσφέρει αντηλιακή προστασία, ενυδάτωση και αντιγήρανση.

Τα συστατικά που περιέχει βοηθούν στην διατήρηση της σωστής ενυδάτωσης του δέρματος. Προτείνεται για όλους τους τύπους δέρματος, είναι χωρίς χρώμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άνδρες χάρη στο ουδέτερο άρωμα της.

Δεν περιέχει parabens, mineral oil, silicone oil, χρωστικές ουσίες ούτε πρόσθετα αρώματα και δεν γίνονται δοκιμές σε ζώα.

Την αγάπησα και μπήκε στα ΣΥΝ του καλοκαιριού αλλά και όλου του χρόνου γιατί δεν ξεχνάμε να χρησιμοποιούμε αντηλιακά όλες τις εποχές του χρόνου.

Θα την βρείτε σε συσκευασία των 150ml


Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ

Οι Ούγγροι αισθητικοί είναι παγκοσμίως γνωστοί επαγγελματίες στον τομέα της ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου και του σώματος και  έχουν λάβει θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση υψηλής ποιότητας που αναγνωρίζεται από όλα τα μέρη του πλανήτη. 

Η συνείδησή τους και η διαρκής επιθυμία τους για καλύτερα προϊόντα είναι αυτό που έφερε στη ζωή, τη σειρά προϊόντων Solanie.

Τα προϊόντα  SOLANIE GREECE παρασκευάζονται στην Ουγγαρία και εισάγονται στην Ελλάδα από την Εl_VA COSMΕTICS.

Τα προϊόντα απευθύνονται σε επαγγελματίες αισθητικής και εσείς μπορείτε να τα βρείτε στο site https://elvacosmetics.gr/  ή σε συνεργαζόμενα εξιδεικευμένα κέντρα αισθητικής,

 στο insta @solaniegreece 

και το fb Solanie Professional Cosmetics Greece


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard