ESSIE η αγαπημένη μου μάρκα στα βερνίκια νυχιών



Μπες στους ζωηρούς ρυθμούς του καλοκαιρού και ανακάλυψε τις  μοντέρνες αποχρώσεις βερνικιών αλλά και τα κλασικά χρώματα της Essie που πρωτοπαρουσιάστηκαν  το  1981 στο Λας Βέγκας στην Αμερική, από όπου και μας έρχονται. 




Ανάμεσα στα πρώτα βερνίκια essie εκείνη την εποχή ήταν και οι αποχρώσεις Blanc, Bordeaux ή Baby's Breath οι οποίες εξακολουθούν να υπάρχουν στην αγορά ακόμη και σήμερα.

Επέλεξε ανάμεσα στα νέα καλοκαιρινά χρώματα της Essie από την σειρά Essie Summer Editionαπόχρωση 777 Zest Has Yet ,απόχρωση 772 Pucker Up,απόχρωση 776 Tangerine Tease,απόχρωση 775 Juicy Detail ,απόχρωση 773 Feeling Just, κυκλοφορούν στα γνωστά πια σε όλες μας τετράγωνα μπουκαλάκια, στα 13,5ml, στην τιμή των 8,50 ευρώ.



Θα ας πρότεινα να δοκιμάσετε και τα βερνίκια νυχιών Essie Gel Couture που  εξασφαλίζουν όμορφα και περιποιημένα νύχια μέσα σε λίγα λεπτά, ειδικά για τις περιπτώσεις που βιαζόμαστε λόγω έλλειψης χρόνου. Τα  Essie Gel Couture έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα, αποτέλεσμα μανικιούρ με τζελ, εφαρμόζονται πολύ εύκολα και έχουν φωτεινό και πλούσιο χρώμα και μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων (24  για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει κάθε φορά). 





Μην ξεχάσετε στο τέλος να χρησιμοποιήσετε το Essie Gel Couture ένα τοπ προστατευτικό βερνίκι νυχιών με λάμψη, που λάτρεψα.

Τα προϊόντα της ESSIE τα λατρεύω κυριολεκτικά, είναι η αγαπημένη μου μάρκα, τα γνώρισα πριν πολλά χρόνια στην Αμερική και είμαι πολύ χαρούμενη που ήρθαν στην Ελλάδα σχετικά νωρίς και μπορούμε να τα προμηθευόμαστε και εμείς εύκολα και οικονομικά. Μεγάλη ποικιλία βερνικιών και Προϊόντων Essie βρίσκω στο e-shop notino.gr

 Επέλεξε λοιπόν το πιο hot χρώμα της σεζόν στα βερνίκια που θα στολίσει τα νυχάκια σου σε χέρια και πόδια και ζήσε το καλοκαίρι σου έντονα !!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard