ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ κ. ΤΙΝΑ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ για το βιβλίο της «ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ» από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ

 Καλημέρα σας, σήμερα στο BEAUTY DAYS WITH A BOOK φιλοξενούμε τη συγγραφέα κ. ΤΙΝΑ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, του βιβλίου «ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ», από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ 24 ΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Κα ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ, ευχαριστούμε που δεχτήκατε να μιλήσουμε και να γνωρίσουμε εσάς και το βιβλίο σας.




1)10+1 Ιστορίες γυναικών που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, έχουν βιώσει όμως τον χωρισμό στην ζωή τους.  Συστήστε μας με λίγα λόγια το βιβλίο σας «ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ». Πότε ξεκινήσατε να το γράφετε; Ποια ήταν η πηγή έμπνευσης του βιβλίου σας και πόσο καιρό σας πήρε για να το τελειώσετε;

“Το βιβλίο ξεκίνησα να το γράφω πριν 9 χρόνια είχε άλλη μορφή, δεν ήταν με ιστορίες. Στην αρχή δυσκολευόμουν να το γράψω καθώς τα συναισθήματα που είχα για τον πρώην μου ήταν ανάμεικτα το άφηνα το βιβλίο και το έπιανα πάλι όταν θεωρούσα πως ήμουν έτοιμη. Το
βιβλίο το τελείωσα μέσα σε μια νύχτα στη πρώτη καραντίνα και τ μετέτρεψα σε 11 ιστορίες γυναικών που βρίσκουν δύναμη στο να ξεπεράσουν τον χωρισμό τους. Η πηγή έμπνευσής μου ήταν οι πρώην μου.”

2)Τι ιδιαίτερο θα διαβάσουμε σ αυτό το βιβλίο? Αν ήσασταν ένας απλός αναγνώστης του, ποια θα θεωρούσατε ότι είναι τα δυνατά του στοιχεία?  Ποιο είναι το μήνυμα που θέλετε να αποκομίσει  o αναγνώστης σας .

“Το ότι είναι ένα βιβλίο με αληθινές ιστορίες και όχι προϊόν μυθοπλασίας. Οι γυναίκες άνετα μπορούν να ταυτιστούν με αυτές τις γυναίκες και να βρουν κομμάτια του εαυτού τους. Το μήνυμα που θέλω να αποκομίσει η αναγνώστριά μου είναι ότι δεν πρέπει να στεναχωριέται για κανέναν πρώην & να χαμογελάει πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές της, διότι της αξίζει και γιατί της πάει!!!”

3)Πως αποφασίσατε τον τίτλο του βιβλίου, υπήρξε κάποιος άλλος που απορρίφθηκε ?

“Με βοήθησε η φίλη και συγγραφέας Σοφία Αλεξίου. Δεν υπήρξε
άλλος τίτλος.”

4)Κάθε μέρα βλέπουμε να εκδίδονται καινούργια βιβλία και συνεχώς μας συστήνονται καινούργιοι συγγραφείς. Ποιο νομίζετε ότι είναι το πακέτο που πρέπει να διαθέτει ένας πρωτοεμφανιζόμενος συγγραφέας για να μας αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις ?

“Νομίζω πως παίζει ρόλο και ο εκδοτικός οίκος στο πως θα πλασάρει τον πρωτομεμφανιζόμενο συγγραφέα. Γενικά πιστεύω όμως ότι πρέπει ένας συγγραφέας να είναι ο εαυτός του ώστε να κερδίσει τις εντυπώσεις.”


5) Σας γνωρίζουμε χρόνια τώρα, ως Τina Tinaki μέσα από τα social media και από το blog σας, όπου γράφεται για σχέσεις και χωρισμούς, πως αποφασίσατε να εκδώσετε ένα βιβλίο και πως
νιώθετε τώρα που εκδόθηκε το πρώτο σας βιβλίο.

“Μόνο στο facebook το έχω Tina Tinaki & αυτό το έκανα για να μην με μπερδεύουν με άλλη κοπέλα που έχουμε ίδιο όνομα και επίθετο. Το βιβλίο αποφάσισα να το εκδώσω γιατί ήθελα να βοηθήσω τις χωρισμένες να πάνε παρακάτω. Νιώθω πολύ χαρούμενη γιατί μετά
από ένα χρόνο λαμβάνω πολύ θετικά σχόλια για το βιβλίο.”

6)Αν έπρεπε να επιλέξετε ανάμεσα στο έντυπο ή στο ηλεκτρονικό βιβλίο, εσείς ποιο θα επιλέγατε;

“Και τα 2.Το έντυπο είναι ωραίο γιατί το πιάνεις στα χέρια σου, όμως το ηλεκτρονικό μπορεί να το αγοράσει κάποιος που είναι στο εξωτερικό και δεν μπορεί να προμηθευτεί το έντυπο.Το δεύτερο βιβλίο μου θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Κύπρο στα Ελληνικά σε ηλεκτρονική μορφή & Παγκόσμια στα Αγγλικά πάλι σε ηλεκτρονική μορφή.”

7)Πείτε μας κάποια πράγματα για την ΤΙΝΑ, μιλήστε μας για εσάς.

“Γενικά δεν μου αρέσει να μιλάω για εμένα, είμαι λίγο ιδιότροπη σε αυτό.Θα σου πω μόνο ότι ναι μεν είμαι ξινή, όμως προσπαθώ πάντα να κάνω τους ανθρώπους να χαμογελάνε αληθινά.”

8)Ποιο είναι το motto σας?

“Να χαμογελάς πάντα αληθινά, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές σου, διότι σου αξίζει και γιατί σου πάει!!!”

9)Μιλήστε μας για τα μελλοντικά σας σχέδια, τι καινούργιο ετοιμάζετε;

“ Προσωπικά δεν κάνω σχέδια, διότι ο Θεός γελάει. Αφήνω λίγο τα πάντα στη τύχη. Όμως θα σου πω για το δεύτερο βιβλίο μου που θα κυκλοφορήσει σε Ελλάδα και Κύπρο στα Ελληνικά σε ηλεκτρονική μορφή & Παγκόσμια στα Αγγλικά πάλι σε ηλεκτρονική μορφή. Τα
υπόλοιπα θα τα μάθετε εν καιρώ.”

10)Τελειώνοντας με τις ερωτήσεις θα ήθελα να ευχαριστήσω για
ακόμη μια φορά και θα ήθελα να μας πείτε που και πως μπορούμε να
βρούμε εσάς και το βιβλίο σας.

“Εγώ σας ευχαριστώ για τις υπέροχες ερωτήσεις σας. Μπορείτε να με βρείτε στα :
https://24grammata.com/product/328/?fbclid=IwAR0h3P_GBiF0esU4acYn8jh2cx-
00ppGvXWKvcLgsJMRKi9qMqlmfUq2t9o




"Και Μη Χειρότερα"
Τίνα Α.Μιχαηλίδου
Relationship Blogger & Συγγραφέας
24γράμματα / Εκδoτικός Οίκος

11 γυναίκες τελείως άγνωστες μεταξύ τους έχουν κάτι κοινό:
Έχουν ξεπεράσει σε χρόνο ρεκόρ τους πρώην τους και όλες τους με κόκκινο κραγιόν έχουν γράψει ένα quote που τις αντιπροσωπεύει στο καθρέπτη του δωματίου τους.
Μόνο μια ιστορία έχει άσχημο τέλος που το ακούμε σε καθημερινή βάση και δε θέλουμε ποτέ να τη ζήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard