1-2DRY Underarm pads - Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ, ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΦΙΔΡΩΣΗΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ


Οι περισσότεροι από εμάς ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές και τρέχουμε για να τα προλάβουμε όλα, αντιμετωπίζουμε περισσότερα προβλήματα με τον ιδρώτα. Μπορεί ο ιδρώτας, όπως μας ενημερώνουν οι ειδικοί να είναι μια φυσιολογική και απαραίτητη λειτουργεία του οργανισμού, όμως μας κάνει τις περισσότερες φορές να αισθανόμαστε άσχημα αφού σε  πολλές περιπτώσεις, προκαλεί κακοσμία αλλά λερώνει και τα ρούχα μας αφήνοντας σημάδια και μας κάνει να ντρεπόμαστε για αυτά.

Ο ιδρώτας στην μασχάλη είναι το πιο συνηθισμένο και άβολο πρόβλημα σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες. Σκεφτείτε να έχετε ένα επαγγελματικό ραντεβού και τα ρούχα σας στην περιοχή της μασχάλης να είναι μούσκεμα και με άσπρα σημάδια. Φρίκη!


 Λοιπόν φίλες και φίλοι μου, αυτό το πρόβλημα ήρθαν να λύσουν τα 1-2DRY τα αυτοκόλλητα επιθέματα, τα ανακάλυψα ψάχνοντας να βρω λύσεις και φυσικά την λύση την μοιράζομαι μαζί σας. Τα δοκίμασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένη και προτείνω να τα δοκιμάσετε και εσείς χωρίς καθυστερήσεις.

Τα 1-2DRY αυτοκόλλητα επιθέματα, απορροφούν τον ιδρώτα, δεσμεύουν την εφίδρωση και βοηθούν στην αποφυγή του ενοχλητικού φαινομένου της βρεγμένης μασχάλης. Τα αυτοκόλλητα επιθέματα για τις μασχάλες των ρούχων είναι μιας χρήσης και προσφέρουν εγγυημένη προστασία για μια ολόκληρη ημέρα.

Τα 1-2DRY αυτοκόλλητα επιθέματα προστατεύουν

• από τους λεκέδες ιδρώτα στα ρούχα

• τα ρούχα από τους ανεξίτηλους λεκέδες και αποχρωματισμούς, επιμηκύνοντας το χρόνο ζωής τους.

• είναι λεπτά, μαλακά, άνετα, διακριτικά, υγιή και εύκολα στην εφαρμογή

• μπορούν να χρησιμοποιηθούν από άνδρες και γυναίκες

• είναι χρήσιμα για όλο το χρόνο ανεξαρτήτως εποχής και κλίματος.

Θα τα βρείτε σε 2 χρώματα λευκό και μαύρο και σε 
 μεγέθη Μ και L ανάλογα τις ανάγκες του ρούχου που φοράτε.

θα τα βρείτε σε συσκευασία των 12 τεμαχίων (6 ζεύγη) σε πλαστική θήκη αλλά και σε travel συσκευασία για να τα έχετε πάντα μαζί σας στην τσάντα. 

Η εφαρμογή τους είναι εύκολη, βγάζετε κάθε φορά από το κουτί ένα επίθεμα (είναι μιας χρήσης) από το σακουλάκι του, τραβάτε το αυτοκόλλητο κάλυμμα και το τοποθετείτε στην εσωτερική πλευρά του ρούχου που θα φορέσετε, στην περιοχή της μασχάλης. Για καλύτερη εφαρμογή προσέξτε να τοποθετήσετε την πλευρά του μεγαλύτερου μήκους να κοιτάζει προς τα κάτω και όχι προς το μανίκι ( Δείτε προσεκτικά την φωτογραφία). Πιέστε ελαφρά το αυτοκόλλητο-επίθεμα στο ρούχο και είστε έτοιμοι να το φορέσετε.






Τα 1-2DRY αυτοκόλλητα επιθέματα μπορείτε να τα βρείτε και να τα παραγγείλετε στο site της cpsolutions.gr ,αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας στην Ελλάδα είναι η environmental recovery systems 

Μπορείτε να τα βρείτε στα καταστήματα HONDOS CENTER στην Αττική (Ομόνοια, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Καλλιθέα, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή)

HONDOS CENTER στην Θεσσαλονίκη (Αριστοτέλους, Απολλώνια Πολιτεία) και
σε επιλεγμένα φαρμακεία.


H ΕΤΑΙΡΕΙΑ


Η cp solutions είναι μια εταιρία που σέβεται τον πελάτη της και σκοπός της είναι να προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα περιποίησης και λύσεις στα προβλήματα που αφορούν την ομορφιά.

Τα πακέτα της περιλαμβάνουν κρέμες προσώπου και σώματος, υγρά μαντηλάκια και βαμβακερούς δίσκους ντεμακιγιάζ, προϊόντα μακιγιάζ για νύχια, προϊόντα για πρόσωπο και σώμα.

Η ψυχή της εταιρείας η Κατερίνα μας είπε, ότι πρώτα δοκιμάζουν τα προϊόντα και μετά και εφόσον μείνουν ικανοποιημένοι τα παρουσιάζουν στο κοινό τους και τα πουλάνε. Τι καλύτερο θα έλεγα και εγώ που είμαι της ιδίας φιλοσοφίας, "μην προτείνεις κάτι αν δεν το έχεις δοκιμάσει".

Την cp_solutions θα την βρείτε στην Αθήνα- Αρχιμήδους 63

 και στα social media 

insta @cp_solutions 

fb 1-2 DRY

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard