CP-COSMETICS ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ ΝΥΧΑΚΙΑ

 Η ζωή θέλει χρώμα, ειδικά την καλοκαίρι επιβάλλεται αφού τα έχουμε ελευθέρα και τις περισσότερες ώρες εκτεθειμένα σε κοινή θέα ειδικά τα νυχάκια των ποδιών μας!!! Για αυτό εκτός από τα ωραία χρώματα που πρέπει να τα έχουμε βαμμένα, ώστε να βγαίνει η καλοκαιρινή διάθεση μας προς τα έξω,  πρέπει να ασχολούμαστε και με την περιποίηση αλλά και την προστασία τους.



Θα σας προτείνω να γνωρίστε τα εκπληκτικά  βερνίκια και μακράς διάρκειας χρώματα της σειράς phoebe σε μοναδικές τιμές και υπέροχα χρώματα !!!Πρόκειται για βερνίκια που δεν βλάπτουν την κεράτινη στοιβάδα του νυχιού και μπορούν να εφαρμοστούν κατευθείαν στο νύχι χωρίς προθήκη βάσης. 


Δεν αρκούν όμως τα ωραία χρώματα στα νυχάκια και θα σας προτείνω να χρησιμοποιείται τακτικά  προϊόντα για την προστασία, την υγεία αλλά και την λάμψη των νυχιών σας
.

Χρησιμοποιήστε έναν συνδυασμό τριπλής θεραπείας για τα νύχια!! 


1- Natural argan scrub με κόκκους argan για αφαίρεση παρανυχίδων


2- Honey propolis cuticle serum ενισχυτική βάση που βοηθά στην εξομάλυνση των ανομοιομορφιών στο νύχι.


3- BB cream growing ένας μη λιπαρός ορός με βάση το νερό που τρέφει νύχια και παρανυχίδες

Με την τακτική χρήση αυτών των προϊόντων για 4 τουλάχιστον εβδομάδων θα δείτε εκπληκτικά αποτελέσματα, αύξηση της συνοχής της επιφάνειας του νυχιού και μείωση ξεφλουδίσματος γύρω από τα νύχια σας.


Εκτός από την παραπάνω  θεραπεία ανακάλυψα στην @cp-solution και άλλες θεραπείες  για την σωστή ανάπτυξη και ενδυνάμωση των νυχιών μας, Total care 9 in 1, Hardener with keratin arginine, tea tree oil, De yellowing mask, Cuticle oil extra soothing, Base coat nourishing 7ml.

Αν θέλετε και εσείς, να μάθετε περισσότερα ρίξτε και εσείς μια ματιά στον λογαριασμό τους στο insta @cp_cosmetics








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard