ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ

 Σήμερα θέλω να σας παρουσιάσω 2 προϊόντα από την @netprofessional τα οποία χρησιμοποίησα πρόσφατα στο εξοχικό όπου οι μύγες, τα κουνούπια και οι σκνίπες έκαναν πάρτι. 



1)Εντομοαπωθητικό χώρου Spray FLY OUT με Φυσική Πυρεθρίνη


2)Εντομοαπωθητικό χώρου Spray REPEL FLY με Φυσική Πυρεθρίνη


 Τα 2 προϊόντα που σας παρουσιάζω είναι εντομοαπωθητικά και χάρη στην πείρα και την εξειδίκευση της εταιρείας Net Professional δίνουν λύσεις και σωστά αποτελέσματα για την προστασία μας από τα ενοχλητικά ιπτάμενα έντομα ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο και στους εσωτερικούς αλλά και στους εξωτερικούς χώρους.

Φυσικά και εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο σπίτι σας αλλά και στο γραφείο σας και στο κατάστημα σας. Προτείνονται να χρησιμοποιηθούν σε επαγγελματικές κουζίνες και χώρους παρασκευής τροφίμων, σε εστιατόρια, ψητοπωλεία, αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, εμπορικά καταστήματα, νοσοκομεία, βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες και αλλού όπου το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο και απαιτείται και περισσότερη προσοχή. 

Είναι εγκεκριμένα από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, και συμμορφώνεται με όλες τις οδηγίες της Ε.Ε

Έχουν σαν  βάση, τη  φυσική πύρεθρινη που προέρχεται από το εκχύλισμα ανθέων του πύρεθρου (ένα είδος χρυσάνθεμου) έχει την ικανότητα να  καταπολεμά όλα τα ιπτάμενα έντομα (μύγες, κουνούπια, μύγες, αλογόμυγες, πεταλούδες κ.α.) τα απομακρύνει, χωρίς να τα σκοτώνει, είναι άοσμο και δεν προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργίες.



Μπορείτε να τα χρησιμοποιείτε  απευθείας από το μπουκάλι με μορφή σπρέι ή να επιλέξετε μια ειδική ψηφιακή συσκευή εντομοαπώθησης που θα την τοποθετήσετε σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ισχύουσας νομοθεσίας στον επαγγελματικό σας χώρο ή σαν ιδιώτες στο σπίτι σας. Μπορείτε εύκολα να την προγραμματίσετε να λειτουργεί τις ώρες που εσείς θα επιλέξετε. Καλύπτει άνετα μια επιφάνεια χώρου 45 τ.μ.
 Η επιλογή του σημείου στο οποίο θα τοποθετηθεί η συσκευή γίνεται με ευθύνη της επιχείρησης ή του ιδιώτη, ακολουθώντας  πάντα τις οδηγίες. 
 

Προσωπικά
 τα λάτρεψα γιατί μου έλυσαν το πρόβλημα των ενοχλητικών κουνουπιών αλλά εξαφάνισαν μύγες και σκίπνες  και θεωρώ ότι είναι τα ΤΟP προϊόντα που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή στην Ελληνική αγορά αφού είχα δοκιμάσει και άλλα χωρίς αποτελέσματα και φυσικά θα πειστείτε και εσείς μόνο αν τα δοκιμάσετε. 

FLY TRAP XL 



Εκτός από τα εντομοαπωθητικά προϊόντα σε spray της @netprofessional που μου έλυσαν τα προβλήματα απομακρύνοντας τα κουνούπια και τις σκνίπες από τους εσωτερικούς αλλά και τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού.
Η @netprofessional μου έλυσε το πρόβλημα με τις ενοχλητικές μύγες που το καλοκαίρι γίνεται έντονη η παρουσία τους, στην κουζίνα και στους εξωτερικούς χώρους όπου μαζεύονται και δεν μας αφήνουν να ηρεμήσουμε. Τέλος η μυγοσκοτώστρα αφού η μυγοπαγίδα που κρεμάσαμε στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού τις εξοντώνει μόλις εμφανιστούν και πριν περάσουν στο εσωτερικό.

Η μυγοπαγίδα FLY TRAP XL είναι μια συσκευασία, μια ειδική σακούλα -δοχείο στην ουσία, που την κρεμάς λίγα μέτρα έξω από τον χώρο που έχεις το πρόβλημα, την γεμίζεις με νερό και ρίχνεις το βιολογικό δόλωμα, την τροφή δηλαδή που προσελκύει τις μύγες και τις φυλακίζει. Η σακούλα -δοχείο έχει χωρητικότητα 40.000 μύγες και διάρκεια χρήσης : 30 έως 60 ημέρες. Η τοποθέτηση είναι εύκολη, είναι φιλική με τον άνθρωπο και το περιβάλλον (δρα με φερομονική ουσία).

Η FLY TRAP XL είναι και για επαγγελματική χρήση σε Εστιατόρια, Καταστήματα Εστίασης, Τυροκομεία, Βιομηχανία Τροφίμων, Πτηνοτροφεία, Αγελαδοτροφεία, Κήπους, Μπαλκόνια, Μπάρμπεκιου, Καμπινκ, Ξενοδοχεία κ.α

ΜΥΓΕΣ ΤΕΛΟΣ λοιπόν με FLY TRAP XL!!!

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε και το spray FLY OUT ψεκάζοντας απομακρύνονται μύγες, κουνούπια, σκνίπες και άλλα ενοχλητικά ιπτάμενα.


Δείτε όλα τα προϊόντα στο site www.netprofessional.gr/ ή 

Επικοινωνήστε στο instagram μαζί τους @netprofessional και @scentaroma.marketing για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για αυτά τα δυο καταπληκτικά προϊόντα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

θα χαρώ να διαβάσω τα σχόλιά σας!

Adbox

@templatesyard